Referenties

Techport

Techport is het netwerk van meer dan 60 scholen, bedrijven en overheden en is actief in de Metropoolregio Amsterdam, met de IJmond als kern. Onze ambitie is om in 2030 dé excellente economische regio van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie te zijn. We werken samen aan een gezonde arbeidsmarkt, een actueel en uitdagend opleidingsaanbod en aan voldoende talent.

Bejo Zaden B.V.

Vanuit Bejo Zaden B.V. doen wij al jarenlang tot tevredenheid zaken met Van der Eng. De communicatie verloopt vlot en goed, leveringen vinden conform bestelling plaats maar bovenal leveren zij producten wij tevreden over zijn! Naast labels en etiketten levert Van der Eng ook de printers en toebehoren waarmee we ze verwerken. Deze werkwijze garandeert ons m.b.t. labels en etiketten van de zekerheid en kwaliteit die bij ons past.

VION Boxtel B.V.

Firma VanDerEng is een firma die service hoog in het vaandel heeft staan, zij lossen problemen nog liever vandaag dan morgen op, de samenwerking tussen VanDerEng en onze organisatie ervaren wij als bijzonder prettig, men levert alleen kwaliteitsproducten en denkt mee om de producten voor onze organisatie nog verder te verbeteren.

Wageningen45

Allereerst wil ik u hartelijk danken voor de goede zorgen dit jaar! De dienstverlening die jullie aanbieden is super geregeld, mede hierdoor hebben wij ons evenement zo kunnen neerzetten dat het een groot succes is geworden. Onze complimenten aan jullie organisatie, en we hopen hier volgend jaar weer gebruik van te kunnen maken.

FC Utrecht

FC Utrecht heeft naar alle tevredenheid zaken gedaan met Van der Eng. De verzoeken die wij hebben ingediend om polsbandjes te leveren, soms met een uiterst strakke deadline, zijn altijd gerealiseerd! Service staat bij Van der Eng hoog in het vaandel. Wij zijn telkens en tot onze grote tevredenheid geholpen en voorzien van een kwalitatief zeer hoogwaardig product.