d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Labels

Bij uitstek het meest diverse product in ons assortiment is het kunststof label. Door de veelzijdigheid aan materialen en mogelijkheden binnen het productieproces van VanDerEng vind je hieronder een standaard selectie labels die in verschillende sectoren gebruikt worden.
Kruislabels
Vanaf  
0,0327 Incl. btw
0,0270 Excl. btw
Kruislabels
Vanaf  
0,0581 Incl. btw
0,0480 Excl. btw
Klemkaarten
Vanaf  0,0325
TT Labels
Vanaf  0,0228
TT Labels
Vanaf  0,0274
Kratkaarten
Vanaf  
0,0581 Incl. btw
0,0480 Excl. btw
TT Labels
Vanaf  
0,0327 Incl. btw
0,0270 Excl. btw
TT Labels
Vanaf  
0,0351 Incl. btw
0,0290 Excl. btw
Kratkaarten
Vanaf  0,0143
Kratkaarten
Vanaf  0,0200
Ringetiketten
Vanaf  
0,0411 Incl. btw
0,0340 Excl. btw

Labels van VanDerEng

Op zoek naar labels die niet alleen duurzaam zijn maar ook nauwkeurig en veelzijdig? VanDerEng BV biedt een uitgebreide selectie labels vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals Duraflex of Laserprint. Ontdek waarom onze labels de perfecte keuze zijn voor diverse toepassingen.

 

Duurzame Duuraflex Labels voor Robuuste Prestaties

Duraflex labels staan synoniem voor ongeëvenaarde duurzaamheid. Of het nu om industriële omgevingen, outdoor gebruik of logistieke toepassingen gaat, Duraflex labels zijn bestand tegen de meest veeleisende omstandigheden. Ze zijn water-, scheur- en UV bestendig en behouden hun kwaliteit, waardoor ze een kosteneffectieve en betrouwbare keuze zijn voor langdurig gebruik.

 

Laserprint Labels voor Haarscherpe Teksten en Afbeeldingen

Onze Laserprint labels worden vervaardigd uit een uniek materiaal met een coating geschikt voor laserprinters, wat resulteert in een label waarop haarscherpe teksten, barcodes en afbeeldingen gedrukt kunnen worden. Deze labels bieden een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en zijn ideaal voor toepassingen waar een full colour beeld van groot belang is. Van productidentificatie tot inventarisbeheer, onze Laserprint labels kunnen op alle niveaus worden ingezet.

 

Waarom Kiezen voor Labels van VanDerEng BV?

  • Maatwerk: Onze labels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen, waardoor je de perfecte match kunt vinden voor jouw specifieke behoeften. Ook als deze er niet tussen zit is er de mogelijkheid tot een volledig uniek label.
  • Thermische Overdracht: Alle labels zijn geschikt voor thermische overdracht, waardoor je ze gemakkelijk ter plaatsen kunt bedrukken met productdetails, coderingen etc. middels een thermo transfer printer en printlint.
  • Laserprinter geschikt: De laserprint labels worden standaard geleverd op een A4 vel en zijn daardoor geschikt voor het bedrukken van productdetails, full colour afbeeldingen en coderingen met een laserprinter.
  • Duurzaamheid: Zowel Duraflex als Laserprint labels zijn ontworpen om langdurig te presteren, zelfs in veeleisende omgevingen, waardoor ze een kosteneffectieve investering zijn.
  • Milieubewust: Wij streven naar duurzaamheid binnen onze productie. Om die reden trachten wij alle materialen terug te voeren in ons productieaparaat of terug te laten komen in ons unieke zelf ontworpen materiaal Greencore.
  • Deskundige Ondersteuning: Ons toegewijde team van experts staat klaar om je te assisteren bij het kiezen van de juiste labels voor jouw specifieke behoeften en om eventuele vragen te beantwoorden.

 

Opteer voor labels van VanDerEng BV en ervaar de perfecte combinatie van duurzaamheid, precisie en veelzijdigheid. Of je nu labels nodig hebt voor retail, logistiek, of industriële toepassingen, wij hebben de oplossing die aan jouw verwachtingen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze labels jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur