d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Kaarthouders

Sleutelkoorden nodig om de bezoekers op uw evenement te herkennen? Met onze professionele full colour badges herkent u uw bezoekers. Uiteraard volgens uw eigen huisstijl. Dit geeft uw event direct de professionele uitstraling die het verdient.

Kaarthouders van VanDerEng

Bent u op zoek naar lanyards met kaarthouders om de bezoekers van uw evenement eenvoudig te identificeren? Ontdek onze badges / kaarthouders, waarmee u moeiteloos uw bezoekers herkent. Hier zijn enkele voordelen van onze kaarthouders/badges voor lanyards:

Voordelen van Kaarthouders/Badges voor Lanyards:

  1. Eenvoudige Identificatie: De kaarthouders zorgen voor een heldere en gemakkelijke identificatie van uw bezoekers, waardoor de toegangscontrole op uw evenement soepel verloopt.
  2. Veelzijdig Gebruik: De kaarthouders/badges zijn veelzijdig en geschikt voor diverse evenementen, conferenties en zakelijke bijeenkomsten, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op uw organisatie.

Ontdek de voordelen van onze kaarthouders/badges voor lanyards en zorg voor een vlekkeloze en professionele registratie van uw bezoekers. Bestel vandaag nog en geef uw evenement de uitstraling die het verdient!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur