d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Breekmunten Eigen Ontwerp

Consumptiemunten, of jetons genoemd, zijn hét perfecte betaalmiddel tijdens festivals. Maar ook in de horeca en tijdens events worden munten gebruikt vanwege de snelheid, gemak en veiligheid voor de organisatie en bezoekers. De Festivalmunten zijn door u zelf te ontwerpen en laten bedrukken. Dit kan geheel eenvoudig via onze designer. U upload of ontwerp online uw eigen munt en kan deze in eigen huisstijl met logo laten bedrukken.

Ontdek Onze Veelzijdige Festival munten

Festivalmunten zijn niet alleen een gebruikelijk gezicht op hedendaagse festivals, maar ook een essentieel onderdeel geworden van de evenementenindustrie. De populariteit ervan is geen toeval, gezien de talrijke voordelen die ze bieden voor zowel organisatoren als bezoekers.

 

Voordelen van Festival munten:

Het gebruik van festivalmunten draagt bij aan een gestroomlijnde en veilige geldstroom tijdens evenementen. Door contant geld te vervangen door munten, wordt de kans op diefstal verminderd en wordt de beveiliging verhoogd. Bovendien maakt het systeem van munten het voor bezoekers gemakkelijker om aankopen te doen, waardoor het afrekenproces bij de bar wordt versneld en de wachttijden worden verkort.

 

Daarnaast zijn festivalmunten een effectieve manier gebleken om de omzet van een evenement te verhogen. Door vooraf munten te verkopen of te bundelen met tickets, stimuleren organisatoren de besteding van bezoekers. Dit leidt tot een hogere opbrengst en biedt tegelijkertijd een betere controle over de financiën van het evenement.

 

Het rendement van een evenement wordt verder verbeterd door het gebruik van festivalmunten. Doordat bezoekers geneigd zijn om ongebruikte munten mee naar huis te nemen als souvenir, fungeren deze munten ook na het evenement als een effectieve merkdrager. Hierdoor blijft de herinnering aan het evenement levendig en wordt de naamsbekendheid vergroot.

 

Verschillende Soorten Festival munten:

Met een assortiment dat breekmunten, consumptiemunten, eco-munten en reliëfmunten omvat, bieden wij een uitgebreide keuze aan festivalmunten voor diverse behoeften. Of het nu gaat om een groot muziekfestival, een intiem buurtfeest of een bedrijfsevenement, wij hebben de juiste munten om jouw evenement te laten slagen.

 

Ontdek de mogelijkheden van onze festivalmunten en maak jouw volgende evenement tot een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur