d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Waarom VanDerEng

Elk label moet perfect zijn

Bij VanDerEng werken we hard om elk label zo perfect mogelijk uit te leveren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en is een ijzersterk punt.

 

Wat de wensen van onze klanten betreft zijn we zeer flexibel. Variaties in de dikte van het materiaal, aanbrengen van een (enkel- of dubbelzijdige)bedrukking, afwijkende maatvoeringen, diverse vormen: het is allemaal mogelijk bij VanDerEng. We denken mee over uw proces en zullen samen het meest efficiënte label voor uw proces ontwikkelen.

 

Diktemeter

Maatwerk op tijd

Bij VanDerEng werken we hard om elke klant optimaal te bedienen. Maatwerk is dan ook binnen VanDerEng net zo standaard als elk ander artikel. Door het in huis hebben van een eigen gereedschapmakerij kan VanDerEng binnen 3-6 weken een volledig maatwerkproduct leveren, waar normaal voor de engenering van een stans normaal al 6 weken staat.

 

Uitmuntende kennis van elke branche

Ons commercieel technisch team heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van kunststof labels en etiketten voor de tuinbouwindustrie en evenementenmarkt. Jonge planten, zaad veredeling, boomkwekerijen, voeding verwerkers en evenementenorganisaties: elke organisatie heeft specifieke producten nodig ter identificatie van een van de 3p’s: Product, Process, People. Wij weten precies welk type materiaal en uitvoering nodig zijn voor het meest optimale proces.

Duurzaamheid van groot belang : nu en voor de toekomst

In onze nieuwe fabriek in Heemskerk, is duurzaamheid een belangrijk thema. Van zero wast producties waarbij geen gram kunststof verloren gaat tot de meest duurzame manier van produceren van uw label of etiket, tot de inzet van duurzame energiesoorten als zonne-energie: alles draait om het efficiënt gebruik en hergebruik van energie en grondstoffen.

Duurzaamheid - Greencore sleufetiketten in een boom

Klanten geven ons gemiddeld een 8,5

Dhr. van Maaren (Dümmen Orange)

“Prettige communicatie met de commerciële afdeling en zij met de diverse transporteurs voor internationaal transport.”
4/5

Mevr. Hoogenraad (Hoogenraad Kwekerijen)

“Uitstekende klantenservice. Oprechte interesse in onze organisatie. Duurzame Greencore etiketten, die aansluiten bij onze doelstellingen.”
4/5

Mevr. Van Ree (Kunsthal Rotterdam)

“Kwalitatief goede polsbandjes. Mocht het wel mis gaan lossen ze het probleem z.s.m. op!”
4/5

Mevr. Tillemans (Syngenta Seeds)

“Zeer fijne samenwerking met VanDerEng. Ze leveren op tijd, kwaliteit is altijd goed en de communicatie is prettig.”
4/5

Dhr. Van Avendonk (Vitelco BV)

“Prettig contact en denken goed mee met de organisatie en kijken verder dan het product.”
4/5

Offerte op maat

Ontvang een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit op uw behoeften. Geen standaard pakketten, alleen gepersonaliseerde oplossingen.

 

Vul het formulier hiernaast in en ontvang een offerte op maat.

Spoed?

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en ontvang een offerte op maat