d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Klemkaarten

Op zoek naar klemkaarten die niet alleen eenvoudig te bevestigen zijn maar ook perfect gepositioneerd blijven zitten op klemkaarthouders? Ontdek de klemkaarten van VanDerEng – de ultieme oplossing voor een moeiteloze bevestiging en een gestroomlijnde presentatie. Ideaal voor prijsaanduidingen, display-labels en meer!
Klemkaarten
Vanaf  0,0325

Klemkaarten van VanDerEng: De Duurzame Oplossing voor Tuinbouwmarketing en Identificatie

Ontdek de perfecte oplossing voor uw tuinbouwmarketing en identificatiedoeleinden met de hoogwaardige kunststof klemkaarten van VanDerEng.

 

Duurzaamheid voor Langdurig Gebruik

Gemaakt van hoogwaardig kunststof, zijn onze klemkaarten bestand tegen de uitdagende omstandigheden in de tuinbouw. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder invloed van vochtigheid en UV-straling, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor uw bedrijf op lange termijn.

 

Gemakkelijk te Bedrukken

Dankzij hun compatibiliteit met thermotransfer printers en printlinten kunt u moeiteloos aangepaste informatie toevoegen aan uw klemkaarten. Personaliseer ze met plantensoorten, barcodes of merklogo’s, en laat uw boodschap opvallen met scherpe details.

 

Volledig Aanpasbaar met Full-Colour Bedrukking

Onze klemkaarten zijn volledig aanpasbaar met full-colour bedrukking, waardoor u uw branding kunt versterken en uw boodschap effectief kunt communiceren. Van productinformatie tot verzorgingsinstructies en promotie van speciale aanbiedingen, uw boodschap zal opvallen met levendige kleuren en een professionele uitstraling.

 

Breng uw Tuinbouwbedrijf naar een Hoger Niveau

Kies voor de veelzijdige en betrouwbare klemkaarten van VanDerEng en breng uw marketing- en identificatiestrategieën naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact met ons op om uw opties te bespreken en uw bestelling te plaatsen.

 

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur