d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Events

Welkom op de Events pagina van VanDerEng B.V.. Hier vindt je alle informatie over producten voor de Evenementenmarkt die wij u  kunnen bieden.

events polsbandjes en munten

Of het nou gaat om toegangscontrole, leeftijdscontrole bij de verkoop van alcohol of de herkenbaarheid van uw evenement

Consumptiemunten zijn niet weg te denken in de hedendaagse snel groeiende festival- en evenementensector

startnummers

VanDerEng B.V. is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige startnummers

events polsbandjes en munten

Events

Welkom op de Events pagina van VanDerEng B.V.. Hier vindt je alle informatie over producten voor de Evenementenmarkt die wij u  kunnen bieden.

Polsbandjes, consumptiemunten & startnummers met eigen ontwerp

VanDerEng B.V. is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige promotionele producten, waaronder muntenpolsbandjes en startnummers. Met een reputatie die steunt op kwaliteit en maatwerk, biedt VanDerEng BV een breed scala aan mogelijkheden om deze producten te personaliseren met een eigen ontwerp.

 

De munten van VanDerEng B.V. zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen dienen als waardevolle en gedenkwaardige herinneringen aan evenementen, festivals, horeca, sportwedstrijden en andere bijzondere gelegenheden. Deze munten kunnen worden bedrukt met een uniek ontwerp, logo of zelfs een speciale boodschap, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een effectief promotiemiddel worden.

 

Voor evenementen en festivals bieden de polsbandjes van VanDerEng B.V. een handige en veilige manier om toegang te verlenen aan deelnemers en bezoekers. De polsbandjes kunnen in verschillende kleuren worden geproduceerd en zijn te personaliseren met het gewenste ontwerp, de naam van het evenement, sponsors of andere relevante informatie. Hierdoor dragen ze bij aan een gestroomlijnde organisatie en een professionele uitstraling.

 

Daarnaast levert VanDerEng B.V. ook op maat gemaakte startnummers voor sportevenementen, zoals hardloopwedstrijden, marathons en fietsraces. De startnummers kunnen worden voorzien van een individueel ontwerp, de naam van de deelnemer en eventuele sponsorlogo’s, waardoor de sporters zich betrokken voelen en hun prestaties met trots kunnen tonen.

Eigen productie

Op onze productielocatie in Heemskerk produceren wij dagelijks polsbandjes, consumptiemunten, startnummers en lanyards vanuit verschillende materialen als Tyvek, Vinyl en Textiel. Deze materialen worden door onszelf vanuit grote rollen gesneden en vervolgens gestanst of gesneden. Of het nu om Tyvek polsbandjesbreekmunten of startnummers gaat, van al deze producten hebben wij standaard een voorraad klaarstaan. Dit is de reden dat VanDerEng BV de korte levertijd kan realiseren: de gestanste producten hoeven enkel van opdruk voorzien te worden. Deze opdruk kan bestaan uit een eenvoudige achtergrondkleur met een zwarte tekst of logo, maar dit kan ook een luxe full colour opdruk zijn.

Polsbandjes

Of het nou gaat om toegangscontrole op een evenement, leeftijdsverificatie bij de verkoop van alcohol of simpelweg om de herkenbaarheid van uw bezoekers, polsbandjes vormen dé oplossing om snel en efficiënt identificatie mogelijk te maken. Bij VanDerEng bent u verzekerd van extreem snelle levering van polsbandjes van de hoogste kwaliteit.

Onze polsbandjes zijn niet alleen een praktische manier om bezoekers te onderscheiden, maar ze bieden ook comfort en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar tyvek polsbandjes voor eenmalig gebruik, textiel polsbandjes voor langduriger gebruik en een high-end uitstraling, of zelfs silicone polsbandjes voor marketing activiteiten, wij bieden een uitgebreid assortiment aan opties die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Een greep uit ons assortiment Polsbandjes

Vorige
Volgende

Inspiratie

Binnenkort een event organiseren? Doe hier inspiratie op
Tyvek polsbandjes en festivalbandjes van de polsbandjesfabriek dat onderdeel is van VanDerEng
Polsbandjes van polsbandjesfabriek
events vandereng munt
events-startnummers
Polsbandjes-Wristbands

Consumptiemunten

Consumptiemunten zijn niet weg te denken in de hedendaagse snel groeiende festival- en evenementensector. Het werken met munten maakt de geldstroom op het evenement overzichtelijk en veilig, versnelt het afrekenen bij de bar en werkt bovendien omzetverhogend voor de organisatie. Gebruik maken van gepersonaliseerde munten, met uw eigen logo en huisstijl, geeft de uitstraling van het evenement een enorme boost en beperkt de kans op fraude tot een minimum. In het afgelopen decennium is VanDerEng uitgegroeid tot een van de grootste producenten van consumptiemunten van de Benelux. 

 

 

Het bijzondere is dat wij als enige het hele productieproces van breekmuntenronde consumptiemunten en reliëfmunten in eigen fabriek houden. Dit principe waar wij aan vast houden, levert op dat wij onze klanten flexibiliteit, scherpe prijzen en service van het hoogste niveau bieden. Daarnaast geeft het ons de kans om met onze klanten uitstekende reststroom beheersing kunnen opbouwen om munten een nieuw leven te geven in onze eco munten of recycle tokens.

 

 

Daarbij zijn wij de enige die het proces van het digitaal bedrukken van breekmunten tot in de perfectie beheersen. Door deze wijze van productie zijn kleine producties gepersonaliseerde munten mogelijk, maar zijn ook de producties voor grote festivals en evenementen veel sneller te realiseren.

Een greep uit ons assortiment Consumptiemunten

Vorige
Volgende

Startnummers

VanDerEng B.V. is gespecialiseerd in hoogwaardige startnummers voor diverse evenementen. Met hun uitgebreide ervaring en sterke reputatie in de sector zijn ze dé voorkeursleverancier voor organisatoren van sportevenementen zoals hardloopwedstrijden, marathons, fietsraces en triatlons.

Een opvallend kenmerk van hun producten is de mogelijkheid om startnummers te personaliseren met eigen ontwerpen. Dit stelt organisatoren in staat om een persoonlijk tintje toe te voegen, zoals het logo van de sponsor, de evenementnaam of andere aangepaste ontwerpen. Deze afdrukken geven niet alleen een professionele uitstraling, maar verhogen ook de merkzichtbaarheid en de betrokkenheid van de deelnemers.

Een greep uit ons assortiment Startnummers

Vorige
Volgende

Klanten geven ons gemiddeld een 8,5

Offerte op maat

Ontvang een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit op uw behoeften. Geen standaard pakketten, alleen gepersonaliseerde oplossingen.

 

Vul het formulier hiernaast in en ontvang een offerte op maat.

Spoed?

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en ontvang een offerte op maat