Over ons

VanDerEng

VanDerEng is een ambachtelijk maar modern productiebedrijf met de blik steeds vooruit. Hoe kwam VanDerEng in ruim 120 jaar op de plek waar zij nu staat.

Missie & Visie

Zoals elke succesvolle organisatie heeft ook VanDerEng heeft een duidelijk beeld waar zij nu staat en in de toekomst naar toe wil. Dit is het richtsnoer waarlangs wij continu verder evolueren.

Medewerkers

Inmiddels is VanDerEng geen familiebedrijf meer, maar de medewerkers vormen nog wel een grote familie. Graag weten met wie u zaken doet of eens een afspraak plannen?

Fabrieken

Veel van onze producten zijn zeer snel en eenvoudig te bestellen via onze webshops. De formule …fabriek.nl staat voor snelle levering, scherpe prijzen en hoge kwaliteit.

Referenties

We hebben inmiddels een groot netwerk met tevreden klantrelaties in zowel binnen- als buitenland. Lees hier waarom verschillende branches graag met VanDerEng zaken doen.

Nieuws

Voortdurend vooruit kijken en niet bang voor nieuwe uitdagingen. Wij houden u graag op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen uit onze branches en onze producten.

MVO

Wij sluiten onze ogen niet om onze ecologische footprint zo beperkt mogelijk te houden. Ook op personeelsbeleid neemt VanDerEng haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Vacatures

Enthousiast over ons bedrijf en op zoek naar een (nieuwe) baan? Misschien versterk jij binnenkort ons team. Vind hier de meest actuele vacatures en hoe je hierop solliciteert.