d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Startnummers

Startnummers ook wel race bibs genoemd zijn ideaal voor de identificatie van de atleten tijdens een sportevenement. De startnummers worden gemaakt van Tyvek een materiaal dat niet scheurt. Tevens is het materiaal erg licht, wat de sportprestatie ten goede komt.

Verbeter Jouw Sportevenement met Duurzame Startnummers van VanDerEng BV!

Bent u op zoek naar hoogwaardige startnummers voor uw sportevenement? VanDerEng BV, voorheen bekend als Startnummerfabriek.nl, biedt de ideale oplossing! Onze startnummers, ook wel race bibs genoemd, zijn onmisbaar voor de identificatie van atleten tijdens uw evenement.

Waarom kiezen voor onze Startnummers?

  1. Gemaakt van Duurzaam Tyvek: Onze startnummers worden vervaardigd uit Tyvek, een materiaal dat niet scheurt. Hierdoor zijn ze bestand tegen de ruige omstandigheden van sportevenementen, waardoor atleten zich kunnen concentreren op hun prestaties zonder zorgen over beschadigde nummers.
  2. Lichtgewicht voor Optimale Prestaties: Tyvek is niet alleen duurzaam, maar ook extreem licht. Dit draagt bij aan de sportprestaties doordat atleten geen onnodig gewicht hoeven mee te dragen. Lichtgewicht startnummers bevorderen comfort en prestaties.
  3. Identificatie van Atleten: Onze startnummers zijn ontworpen om atleten duidelijk te identificeren tijdens het sportevenement. Met opvallende en heldere nummers zorgen we ervoor dat deelnemers gemakkelijk herkenbaar zijn.
  4. Bestel eenvoudig online: Maak het organiseren van uw sportevenement moeiteloos. Bestel onze startnummers eenvoudig online en ontvang ze op tijd voor uw evenement. We zorgen voor een snelle levering en nauwkeurige uitvoering van uw bestelling.

Investeer in Kwaliteit, Verbeter Jouw Sportevenement!

Kies voor VanDerEng BV en investeer in duurzame, lichtgewicht startnummers die de atleten identificeren en bijdragen aan een soepel verloop van uw sportevenement. Bestel vandaag nog en maak uw evenement onvergetelijk!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur