d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Tray Steeketiketten

Tray steeketiketten zijn speciaal ontworpen voor telers die hun steeketiketten in hun tray vast willen klikken. Deze Tray etiketten worden voornamelijk in de tuinderijen, kwekerijen en andere agrarische en tuinbouw bedrijven gebruikt. Deze labels worden gemaakt van de kunststof: Duraflex. De Tray Steeketiketten zijn eenvoudig zelf te bedrukken met een thermo transfer printer en printlinten.

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Steeketiketten
Steeketiketten
Steeketiketten
Steeketiketten
Steeketiketten

Tray steeketiketten van VanDerEng

Tray steeketiketten worden voornamelijk in de tuinderijen, kwekerijen en andere agrarische en tuinbouw bedrijven gebruikt. Deze tray labels worden gemaakt van ons kunststof materiaal Duraflex. De Tray Steeketiketten zijn speciaal ontworpen voor telers die de stekers voornamelijk verwerken in de tray’s bij de stekken en/of jonge planten.

Zit uw model er niet tussen? Door de grote variëteit en mogelijkheden in steeketiketten, is VanDerEng in staat om bijna elke plantensteker die u nodig heeft voor uw productieproces te produceren. Vraag ons naar alle mogelijkheden en wij helpen u een label te ontwikkelen naar uw wensen.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur