d
d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Veelgestelde vragen

Welkom op de Veelgestelde Vragen (FAQ) pagina van VanDerEng B.V.. Hier hebben wij enkele veelvoorkomende vragen voor u op een rijtje gezet om u snel en efficiënt te voorzien van de informatie die u zoekt. Als uw vraag hier niet wordt beantwoord, neem dan contact met ons op.

Bedrijf

VanDerEng is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 17:30.

VanDerEng is gevestigd op de Lijnbaan 45 te Heemskerk, gelegen aan de Noorzeekust tussen Alkmaar, Haarlem. Zie contact voor verdere details.

Klik hier om naar Algemene Voorwaarden te gaan.

Product

VanDerEng verwerkt voornamelijk de kunststof materialen HDPE, laser, PET, PS en Tyvek. Meer informatie kunt u vinden op onze website onder de kop materialen.

De standaard prijzen zijn terug te vinden op onze site bij elk product. Voor maatwerkproducten kunt u een prijsofferte laten opmaken door de commerciële binnendienst.

Voor standaard en maatwerkproducten geldt een standaard levertermijn van 10-15 werkdagen. Spoedleveringen zijn mogelijk, echter alleen in overleg. Bij eventuele complexe producties of bij nieuwe producties kan de levertermijn langer zijn dan 15 werkdagen. Voor meer info over levertijden zie Verzending en Bezorging.

Binnen VanDerEng hanteren wij een minimale besteleenheid voor onze producten. Deze staan standaard aangegeven op de productpagina’s. Mocht u kleinere aantallen nodig hebben dan kunt u altijd even contact openemen.

VanDerEng hanteert in principe geen voorraden. Voor enkele standaard artikelen is dit wel het geval. Deze zullen in geringe aantallen op voorraad liggen.

De rolwikkeling bepaald hoe de etiketten op een rol gewikkeld worden. VanDerEng zet zijn etiketten standaard op de meest gebruikte manier op de rol.

Digitale bestanden ontvangen wij het liefst in .PDF of .EPS. Wanneer deze niet aanwezig bij u kunt u ook een .JPEG bestand toesturen. Let wel dat de kwaliteit van de bedrukking dan minder scherp kan zijn.

 

Service

Bij elk van onze producten op de webshop is het mogelijk deze toe te voegen aan uw offertemandje. Ook kunt u maatwerkmodellen eenvoudig aanvragen via de offerteaanvraag pagina.

Zowel telefonisch, per mail of via de webshop kunnen orders worden geplaatst. Alle opdrachten worden schriftelijk bevestigd.

VanDerEng verwerkt offerte aanvragen en opdrachten binnen 1 werkdag.

  • Voor de status van een lopende webshop order kunt u de status terugvinden in uw account.
  • Bij offline bestellingen kunt u contact opnemen met onze commerciële binnendienst. Bel naar 088-88 10 800 of mail naar info@vandereng.nl

Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze commerciële afdeling om uw verhaal aan te horen. Dit kan via e-mail of telefoon. Bel naar088-88 10 800 of mail naar info@vandereng.nl