d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Sportevenementen

Europa’s allersnelste producent van polsbandjes, consumptiemunten en startnummers lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

events polsbandjes en munten

Polsbandjes

Of het nou gaat om toegangscontrole, leeftijdscontrole bij de verkoop van alcohol of de herkenbaarheid van uw evenement

Consumptiemunten

Consumptiemunten zijn niet weg te denken in de hedendaagse snel groeiende festival- en evenementensector

startnummers

Startnummers

VanDerEng B.V. is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige startnummers

events polsbandjes en munten

Sportevenementen

Europa’s allersnelste producent van polsbandjes, consumptiemunten en startnummers lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Polsbandjes, consumptiemunten & startnummers met eigen ontwerp

VanDerEng B.V. is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige promotionele producten, waaronder munten, polsbandjes en startnummers. Met een reputatie die steunt op kwaliteit en maatwerk, biedt VanDerEng BV een breed scala aan mogelijkheden om deze producten te personaliseren met een eigen ontwerp.

 

De munten van VanDerEng B.V. zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen dienen als waardevolle en gedenkwaardige herinneringen aan evenementen, festivals, sportwedstrijden en andere bijzondere gelegenheden. Deze munten kunnen worden bedrukt met een uniek ontwerp, logo of zelfs een speciale boodschap, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een effectief promotiemiddel worden.

 

Voor evenementen en festivals bieden de polsbandjes van VanDerEng B.V. een handige en veilige manier om toegang te verlenen aan deelnemers en bezoekers. De polsbandjes kunnen in verschillende kleuren worden geproduceerd en zijn te personaliseren met het gewenste ontwerp, de naam van het evenement, sponsors of andere relevante informatie. Hierdoor dragen ze bij aan een gestroomlijnde organisatie en een professionele uitstraling.

 

Daarnaast levert VanDerEng B.V. ook op maat gemaakte startnummers voor sportevenementen, zoals hardloopwedstrijden, marathons en fietsraces. De startnummers kunnen worden voorzien van een individueel ontwerp, de naam van de deelnemer en eventuele sponsorlogo’s, waardoor de sporters zich betrokken voelen en hun prestaties met trots kunnen tonen.

Eigen productie

In onze fabriek in Heemskerk produceren wij polsbandjes van Tyvek, Vinyl en Textiel. Beide materialen worden door onszelf vanuit grote rollen gesneden en vervolgens gestanst. Of het nu om Tyvek polsbandjes gaat of Vinyl, van beide producten hebben wij minimaal 1 miljoen banden op voorraad. Dit is de reden dat www.polsbandjesfabriek.nl de korte levertijd kan realiseren: de gestanste polsbandjes hoeven enkel van opdruk voorzien te worden. Deze opdruk kan bestaan uit een eenvoudige achtergrondkleur met een zwarte tekst of logo, maar dit kan ook een luxe full colour opdruk zijn.

Polsbandjes

Of het nou gaat om toegangscontrole, leeftijdscontrole bij de verkoop van alcohol of de herkenbaarheid van uw evenement, polsbandjes zijn de manier om uw bezoekers snel te herkennen. Via de Polsbandjesfabriek.nl van VanDerEng heeft u extreem snel polsbandjes van de hoogste kwaliteit in huis. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

 

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Polsbandjes met eigen ontwerp

Consumptiemunten Eigen Ontwerp
Consumptiemunten Eigen Ontwerp
Opstartkosten
Oranjezomer Consumptiemunten
Oranjezomer Consumptiemunten
Oranjezomer Consumptiemunten
Oranjezomer Consumptiemunten
Oranjezomer Consumptiemunten
Vorige
Volgende

Inspiratie

Binnenkort een event organiseren? Doe hier inspiratie op
Tyvek polsbandjes en festivalbandjes van de polsbandjesfabriek dat onderdeel is van VanDerEng
Polsbandjes van polsbandjesfabriek
events vandereng munt
events-startnummers
Polsbandjes-Wristbands

Consumptiemunten

Consumptiemunten zijn niet weg te denken in de hedendaagse snel groeiende festival- en evenementensector. Het werken met munten maakt de geldstroom op het evenement overzichtelijk en veilig, versnelt het afrekenen bij de bar en werkt bovendien omzetverhogend voor de organisatie. Gebruik maken van gepersonaliseerde munten, met uw eigen logo en huisstijl, geeft de uitstraling van het evenement een enorme boost en beperkt de kans op fraude tot een minimum. In het afgelopen decennium is VanDerEng uitgegroeid tot een van de grootste producenten van consumptiemunten van de Benelux. Het bijzondere is dat wij als enige het hele productieproces in eigen fabriek houden. Dit principe waar wij aan vast houden, levert op dat wij onze klanten flexibiliteit, scherpe prijzen en service van het hoogste niveau bieden.

 

Daarbij zijn wij de enige die het proces van het digitaal bedrukken van breekmunten tot in de perfectie beheersen. Door deze wijze van productie zijn kleine producties gepersonaliseerde munten mogelijk, maar zijn ook de producties voor grote festivals en evenementen veel sneller te realiseren.

Consumptiemunten met eigen ontwerp

Consumptiemunten Eigen Ontwerp
Consumptiemunten Eigen Ontwerp
Oranjezomer Consumptiemunten
Oranjezomer Consumptiemunten
Oranjezomer Consumptiemunten
Oranjezomer Consumptiemunten
Oranjezomer Consumptiemunten
Oranjezomer Consumptiemunten
Vorige
Volgende

Startnummers

VanDerEng B.V. is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige startnummers voor verschillende evenementen. Met jarenlange ervaring en een ongeëvenaarde reputatie in de industrie, heeft VanDerEng B.V. zich gevestigd als dé leverancier van keuze voor organisatoren van sportevenementen, zoals hardloopwedstrijden, marathons, fietsraces en triatlons.

 

Eén van de meest opvallende kenmerken van hun producten is de mogelijkheid om startnummers te bedrukken met een eigen ontwerp. Dit stelt evenementenorganisatoren in staat om een persoonlijk tintje aan hun evenementen toe te voegen, door bijvoorbeeld het logo van de sponsor, de naam van het evenement of andere aangepaste ontwerpen op de startnummers te laten drukken. Deze gepersonaliseerde startnummers geven niet alleen een professionele uitstraling aan het evenement, maar verhogen ook de merkzichtbaarheid en betrokkenheid van de deelnemers.

 

VanDerEng B.V. heeft een geavanceerd productieproces en maakt gebruik van hoogwaardige materialen om duurzame en waterbestendige startnummers te produceren. Hierdoor zijn de startnummers bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen ze gedurende het hele evenement in optimale staat blijven.

Startnummers met eigen ontwerp

Startnummers
Startnummers
Startnummers
Startnummers
Startnummers
Startnummers
Alleen Eigen upload (Zonder kleur)
Startnummers
Vorige
Volgende

Klanten geven ons gemiddeld een 8,5

Dhr. van Maaren (Dümmen Orange)

“Prettige communicatie met de commerciële afdeling en zij met de diverse transporteurs voor internationaal transport.”
4/5

Mevr. Hoogenraad (Hoogenraad Kwekerijen)

“Uitstekende klantenservice. Oprechte interesse in onze organisatie. Duurzame Greencore etiketten, die aansluiten bij onze doelstellingen.”
4/5

Mevr. Van Ree (Kunsthal Rotterdam)

“Kwalitatief goede polsbandjes. Mocht het wel mis gaan lossen ze het probleem z.s.m. op!”
4/5

Mevr. Tillemans (Syngenta Seeds)

“Zeer fijne samenwerking met VanDerEng. Ze leveren op tijd, kwaliteit is altijd goed en de communicatie is prettig.”
4/5

Dhr. Van Avendonk (Vitelco BV)

“Prettig contact en denken goed mee met de organisatie en kijken verder dan het product.”
4/5

Offerte op maat

Ontvang een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit op uw behoeften. Geen standaard pakketten, alleen gepersonaliseerde oplossingen.

 

Vul het formulier hiernaast in en ontvang een offerte op maat.

Spoed?

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en ontvang een offerte op maat