d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Blanco Textiel Polsbandjes

Ontdek het comfort van onze blanco textiel polsbandjes, vervaardigd van satijnen stof, ideaal voor langdurig gebruik bij meerdaagse evenementen en festivals. De satijnen stof biedt een luxe uitstraling, en zijn standaard in één kleur uit voorraad te leveren.
Blanco Textiel Polsbandjes
Vanaf  
1,1495 Incl. btw
0,9500 Excl. btw

Ervaar het comfort en de veelzijdigheid van onze blanco textiel polsbandjes, gemaakt van hoogwaardige satijnen stof. Deze polsbandjes zijn perfect geschikt voor langdurig gebruik, ideaal voor meerdaagse evenementen en festivals. Naast het comfort biedt de satijnen stof een luxe uitstraling, en ze zijn standaard in één kleur direct uit voorraad leverbaar.

Voordelen van Blanco Textiel Polsbandjes:

  1. Comfortabel Draagcomfort: Onze blanco textiel polsbandjes bieden een comfortabele ervaring, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik tijdens uitgebreide evenementen en festivals.
  2. Hoogwaardige Satijnen Stof: Gemaakt van hoogwaardige satijnen stof, stralen deze polsbandjes luxe uit en voelen ze zijdezacht aan op de huid.
  3. Perfect voor Meerdaagse Evenementen: Dankzij hun duurzaamheid en comfort zijn deze polsbandjes uitermate geschikt voor meerdaagse evenementen, waar bezoekers ze met gemak gedurende de hele periode kunnen dragen.
  4. Standaard Uit Voorraad Leverbaar: De blanco textiel polsbandjes zijn standaard in één kleur direct uit voorraad leverbaar, wat zorgt voor een snelle en efficiënte beschikbaarheid voor uw evenement.

Ervaar de voordelen van onze blanco textiel polsbandjes en voeg een vleugje comfort en luxe toe aan uw evenement. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze polsbandjes bijdragen aan een geslaagde en stijlvolle ervaring voor uw bezoekers.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur