d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Telbakken

Ronde consumptiemunten gebruikt u het makkelijkst met onze telbakken. De munten zijn verdeeld per vakje van 10 munten. U ziet dus direct hoeveel munten er in uw telbak zitten en u geeft eenvoudig het juiste aantal uit. U kunt kiezen uit een telbak voor 500 munten of 1.000 munten. Deze producten zijn uitermate geschikt voor onze ronde consumptiemunten.
Telbakken
Vanaf  
9,0750 Incl. btw
7,5000 Excl. btw
Telbakken
Vanaf  
12,1000 Incl. btw
10,0000 Excl. btw
Telbakken
Vanaf  
21,1750 Incl. btw
17,5000 Excl. btw

Telbakken van VanDerEng: Efficiënt Munten Tellen

Optimaliseer het gebruik van onze ronde consumptiemunten met onze handige telbakken. De munten zijn overzichtelijk verdeeld in vakjes van 10, waardoor u direct het aantal munten in uw telbak kunt zien. Op deze manier kunt u moeiteloos het juiste aantal munten uitgeven.

Voordelen van Telbakken:

  • Efficiënt Tellen: Dankzij de georganiseerde vakjes van 10 munten per stuk in de telbakken, verloopt het tellen snel en nauwkeurig.
  • Direct Overzicht: Het transparante ontwerp biedt direct zicht op het aantal munten, waardoor u altijd op de hoogte bent van uw voorraad.
  • Eenvoudige Uitgifte: Door het gestructureerde ontwerp kunt u gemakkelijk het juiste aantal munten uitgeven, waardoor uw transacties soepel verlopen.
  • Afgestemd op Ronde Consumptiemunten: Specifiek ontworpen voor onze ronde consumptiemunten, zorgen de telbakken voor een naadloze integratie en optimaal gebruiksgemak.

Ontdek de Voordelen van Telbakken:

Ontdek de voordelen van onze telbakken en optimaliseer het beheer van uw ronde consumptiemunten. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van georganiseerd tellen en uitgeven op uw evenement!

Efficiënt Voorraadbeheer:

Met onze telbakken kunt u uw voorraad eenvoudig bijhouden en beheren, waardoor u nooit meer te maken krijgt met tekorten of overschotten. Zo kunt u zich concentreren op het bieden van de best mogelijke ervaring aan uw bezoekers.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur