d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Silicone Polsbandjes

VanDerEng BV biedt hoogwaardige silicone polsbandjes, ideaal voor diverse toepassingen en vervaardigd uit duurzaam silicone voor stijl en functionaliteit. Of je nu voorbedrukte of reliëf polsbandjes zoekt, wij hebben de perfecte oplossing.
Silicone Polsbandjes
Vanaf  
0,8773 Incl. btw
0,7250 Excl. btw

Silicone Polsbandjes van VanDerEng

VanDerEng BV presenteert met trots hoogwaardige silicone polsbandjes, perfect voor diverse toepassingen. Vervaardigd uit duurzaam silicone, bieden onze polsbandjes een combinatie van stijl en functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar voorbedrukte of reliëf polsbandjes, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw behoeften.

  1. Duurzaam en Comfortabel: Onze silicone polsbandjes staan bekend om hun duurzaamheid en comfort. Of ze nu dagelijks worden gedragen of gebruikt worden voor speciale evenementen, ze behouden hun vorm en elasticiteit.
  2. Diverse Toepassingen: Geschikt voor verschillende gelegenheden, van evenementen en festivals tot bedrijfspromotie. Onze polsbandjes zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan elke gelegenheid.
  3. Voorbedrukt en Relief Opties: Kies uit voorbedrukte bandjes om je boodschap te benadrukken, of relief bandjes voor een tastbare textuur. Er is altijd een optie die past bij jouw doel.
  4. Aanpasbaar aan Jouw Stijl: Personaliseer je silicone polsbandjes met kleuren, logo’s en tekst om ze volledig aan te passen aan jouw merk of evenement. Maak een blijvende indruk met unieke en op maat gemaakte ontwerpen.
  5. Eenvoudig Bestellen en Snelle Levering: Bestel moeiteloos online en profiteer van snelle levering. Ontvang hoogwaardige silicone polsbandjes die voldoen aan jouw specificaties, rechtstreeks van VanDerEng BV.

Ontdek de veelzijdigheid en stijl van onze silicone polsbandjes. Bestel vandaag nog en maak indruk met op maat gemaakte, hoogwaardige polsbandjes voor jouw evenement of bedrijf.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur