d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Zelfklevende Etiketten

Het zelfklevende etiket is het ideale etiket binnen productieproces waarbij het etiket snel verwerkt moet worden. De zelfklevende etiketten dienen ter optimalisatie van het productieproces en veelal de (interne) traceerbaarheid van een product. Het aanbrengen van een barcode, een 2-D code of een logo met tekst draagt hierin bij aan de identificatie van producten, personen en processen. Deze labels zijn water-, scheur- als UV-bestendig.

Zelfklevende etiketten van VanDerEng

Voor zelfklevende etiketten bent u bij VanDerEng aan het juiste adres. Er is voldoende kennis om u de juiste etiketten te leveren. Op rol of op vel, van kleine tot grote aantallen, smalle en brede etiketten, van kleine tot grote roldiameters, met papieren, kunststof of gemetalliseerde toplaag, voorzien van kleefkracht naar keuze en aangepast naar alle voorkomende weersomstandigheden. Elke specifieke behoefte heeft een passende oplossing. Zelfklevende etiketten worden in alle denkbare industrieën gebruikt. Met specialisaties in de tuinbouw, de voedingsindustrie, de wereld van evenementen en menig ander segment weet VanDerEng aan te sluiten op de wensen van de klanten. Vanzelfsprekend kunnen de etiketten zowel in blanco als in bedrukte uitvoering worden geleverd.

Opzoek naar een specifieke maatvoering die niet in het assortiment staat of wil je het full colour laten bedrukken door ons? Neem dan contact op met onze commerciële binnendienst of accountmanager.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur