d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

TT Labels

Kunststof T.T. labels zijn uitermate geschikt om op een eenvoudige manier producten en processen te identificeren. Deze plastic etiketten worden gemaakt van Duraflex in verschillende diktes voor verschillende toepassingen. T.T. Labels zijn eenvoudig zelf te bedrukken met een thermo transfer printer en printlinten, daarnaast is er ook de mogelijkheid deze labels met uw eigen logo of opdruk in full colour geleverd te krijgen.

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Labels
Labels
Labels
Labels
Labels
Labels
Labels
Labels
Labels
Labels
Ringetiketten

TT Labels van VanDerEng

Met kunststof T.T. Labels worden op een eenvoudige manier producten en processen geïdentificeerd. Deze etiketten worden veelal gebruikt binnen de tuinbouw, logistiek, staal- en beton, voedingsindustrie en tal van andere industrieën. De mogelijkheden en toepassingen voor deze labels zijn legio. Zo kunnen ze worden ingezet als plantenlabel ter identificatie van bomen en planten, identificeren van karren in de logistiek, aanduiden van klantorders in de staal-betonindustrie of het identificeren van vlees, zuivel en groenten/fruit in de voedingsindustrie.

Onze etiketten worden gemaakt van Duraflex, een PE waar ook een voedselveilig verklaring op zit. T.T. Labels zijn eenvoudig zelf te bedrukken met een thermo transfer printer en printlinten, daarnaast is er ook de mogelijkheid deze labels met uw eigen logo of opdruk in full colour geleverd te krijgen.

Zit de maatvoering label er niet tussen? Door de grote variatie en mogelijkheden in labels en etiketten is VanDerEng in staat om bijna elk label te produceren die u nodig heeft voor uw productieproces. Vraag ons naar alle mogelijkheden en wij helpen u een etiket te ontwikkelen naar uw wensen.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur