d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Laatste nieuws

Welkom op de Nieuws pagina, waar we u op de hoogte houden van het laatste nieuws en trends, ontwikkelingen en aankondigingen bij VanDerEng B.V.. We geloven in transparantie en delen graag belangrijke informatie met onze gewaardeerde klanten.

Tegenwoordig staan de kranten vol van inclusiviteit, positieve discriminatie, discriminatie, afstand tot de arbeidsmarkt, LHBTQIA+, etc, maar hoe gaat VanDerEng hiermee om?
Ontdek hoe de traditionele evenementenmunten strijden tegen de opmars van Near Field Communication (NFC) en waarom fysieke munten ondanks de digitale revolutie nog steeds een waardevolle rol spelen in de markt is.
Ruim 10 jaar geleden kwamen de eerste berichten in Brussel al naar buiten rondom bronheffing als middel om de al maar groeiende berg met plastic afval een halt toe te roepen.
Greencore Labels: De nieuwe Norm. Gerecyclede ker, lage CO² footprint, uitstekende printeigenschappen en een karakteristieke duurzame uitstraling.
Lees hier het hele interview met Jos de Vries en Jeffrey Daalhuizen van VanDerEng over recycling en de productie van muntjes en polsbandjes in de oktober uitgave van EB Live.