d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Vinyl Polsbandjes

VanDerEng BV biedt hoogwaardige vinyl polsbandjes met druksluiting, ideaal voor diverse evenementen en vervaardigd uit PVC. Deze comfortabele en duurzame polsbandjes zijn beschikbaar in blanco of een eigen ontwerpvariant, passend bij elke gelegenheid.
Vinyl Polsbandjes
Vanaf  
0,2904 Incl. btw
0,2400 Excl. btw

Vinyl Polsbandjes van VanDerEng

VanDerEng BV biedt trots hoogwaardige vinyl polsbandjes met druksluiting, een ideale keuze voor diverse evenementen. Vervaardigd uit duurzaam PVC, combineren onze polsbandjes stijl en functionaliteit. Of je nu blanco bandjes zoekt of een eigen ontwerpvariant, wij hebben de perfecte oplossing.

  1. Duurzaam en Comfortabel: Onze vinyl polsbandjes staan bekend om hun duurzaamheid en comfort. Met een handige druksluiting zijn ze eenvoudig aan te brengen en blijven ze stevig zitten gedurende het hele evenement.
  2. Variatie in Ontwerp: Kies uit blanco bandjes voor een subtiele uitstraling of ga voor onze eigen ontwerpvariant om je merk, logo of boodschap op een opvallende manier te presenteren.
  3. Veelzijdig voor Diverse Evenementen: Geschikt voor concerten, festivals, sportevenementen en meer. Onze vinyl polsbandjes zijn veelzijdig en aanpasbaar aan elke gelegenheid.

Ontdek vandaag nog de duurzame stijl van onze vinyl polsbandjes met druksluiting. Bestel online en maak jouw evenement onvergetelijk met hoogwaardige en op maat gemaakte polsbandjes van VanDerEng BV.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur