d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

TechnologieËn

Welkom bij VanDerEng B.V. waar we hoogwaardige labels en etiketten leveren aan diverse sectoren. Onze toewijding aan techniek en innovatie stelt ons in staat om klanten in verschillende branches optimaal te bedienen en te ondersteunen, door de verschillende technologieën die wij in huis hebben. Ontdek hoe wij waarde toevoegen middels de volgende technieken:

Wij werken met verschillende technologieën

VanDerEng B.V. heeft binnen de organisatie een grote diversiteit aan technologieën om het optimale product te produceren voor de diverse klanten binnen de verschillende branches waarin wij actief zijn. Door deze technologieën kunnen wij een grote verscheidenheid aan labels en printoplossingen leveren. Lees hieronder meer over deze technologieën. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Stansen

Bij VanDerEng worden alle etiketten gestanst. Dit kan Rotatief of via Vlakstans. Door de het implementeren van deze twee stanstechnieken kunnen wij nagenoeg elk label maken.

Drukwerk

Bij VanDerEng begrijpen wij het belang van een bedrukking op je etiket. Dit kan zelf via thermo transfer of via onze rotatieve drukmachines of onze vlakbedprinters

Spuitgieten

Via het spuitgieten kan VanDerEng al zijn munten en strip steeketiketten produceren. Maar ook andere componenten voor allerlei toepassingen.

Recycling

Als organisatie zet VanDerEng zich actief in voor een duurzamere toekomst. Het recyclen van materialen hoort daarbij. Zo gebruiken wij 100% van onze reststromen of uw recyclaat.

Gereedschapsmakerij

VanDerEng heeft een eigen Technische Dienst waar wij onze eigenmachines, stempels engineeren en produceren. Zo maken wij onze eigen matrijzen, stempels en onderdelen.

Codering

VanDerEng heeft zich gespecialiseerd op het vlak van het aanbrengen van coderingen op haar labels en etiketten. U kunt bij ons terecht voor QR codes, barcodes en datamatrixen.

Track & Trace

Achterlichende gedachte van coderen is het traceren. Bij VanDerEng adviseren wij op het gebied van barcode software om uw interne track en trace te optimaliseren.

RFID

VanDerEng begrijpt dat de volgende stap het aanbrengen van RFID’s op zijn labels zal zijn. Hier kan VanDerEng over adviseren en u helpen dit te integreren in uw organisatie.