d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Horeca

Welkom op de Horeca pagina van VanDerEng B.V.. Hier vindt je alle informatie over producten voor de Horeca sector die wij u  kunnen bieden.

events polsbandjes en munten

Polsbandjes

Of het nou gaat om toegangscontrole, leeftijdscontrole bij de verkoop van alcohol of de herkenbaarheid van uw evenement

Consumptiemunten

Consumptiemunten zijn niet weg te denken in de hedendaagse snel groeiende festival- en evenementensector

Customized-Adhesive-Thermal-labels-in-rolls-for

Zelfklevende etiketten

VanDerEng B.V. is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige etiketten

events polsbandjes en munten

Horeca

Welkom op de Horeca pagina van VanDerEng B.V.. Hier vindt je alle informatie over producten voor de Horeca sector die wij u  kunnen bieden.

Polsbandjes, consumptiemunten met eigen ontwerp & Zelfklevende etiketten

VanDerEng B.V. is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige promotionele producten, waaronder munten, polsbandjes en startnummers. Met een reputatie die steunt op kwaliteit en maatwerk, biedt VanDerEng BV een breed scala aan mogelijkheden om deze producten te personaliseren met een eigen ontwerp.

 

 

De munten van VanDerEng B.V. zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen dienen als waardevolle en gedenkwaardige herinneringen aan evenementen, festivals, sportwedstrijden en andere bijzondere gelegenheden. Deze munten kunnen worden bedrukt met een uniek ontwerp, logo of zelfs een speciale boodschap, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een effectief promotiemiddel worden.

 

 

Voor evenementen en festivals bieden de polsbandjes van VanDerEng B.V. een handige en veilige manier om toegang te verlenen aan deelnemers en bezoekers. De polsbandjes kunnen in verschillende kleuren worden geproduceerd en zijn te personaliseren met het gewenste ontwerp, de naam van het evenement, sponsors of andere relevante informatie. Hierdoor dragen ze bij aan een gestroomlijnde organisatie en een professionele uitstraling.

 

Eigen productie

In onze fabriek in Heemskerk produceren wij polsbandjes van Tyvek, Vinyl en Textiel. Beide materialen worden door onszelf vanuit grote rollen gesneden en vervolgens gestanst. Of het nu om Tyvek polsbandjes gaat of Vinyl, van beide producten hebben wij minimaal 1 miljoen banden op voorraad. Dit is de reden dat www.polsbandjesfabriek.nl de korte levertijd kan realiseren: de gestanste polsbandjes hoeven enkel van opdruk voorzien te worden. Deze opdruk kan bestaan uit een eenvoudige achtergrondkleur met een zwarte tekst of logo, maar dit kan ook een luxe full colour opdruk zijn.

Polsbandjes

Of het nou gaat om toegangscontrole op een evenement, leeftijdsverificatie bij de verkoop van alcohol of simpelweg om de herkenbaarheid van uw bezoekers, polsbandjes vormen dé oplossing om snel en efficiënt identificatie mogelijk te maken. Bij VanDerEng bent u verzekerd van extreem snelle levering van polsbandjes van de hoogste kwaliteit.


Onze polsbandjes zijn niet alleen een praktische manier om bezoekers te onderscheiden, maar ze bieden ook comfort en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar tyvek polsbandjes voor eenmalig gebruik, textiel polsbandjes voor langduriger gebruik en een high-end uitstraling, of zelfs silicone polsbandjes voor marketing activiteiten, wij bieden een uitgebreid assortiment aan opties die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Polsbandjes met eigen ontwerp

Vorige
Volgende

Inspiratie

Binnenkort een event organiseren? Doe hier inspiratie op
Tyvek polsbandjes en festivalbandjes van de polsbandjesfabriek dat onderdeel is van VanDerEng
Polsbandjes van polsbandjesfabriek
events vandereng munt
Consumptiemunten in telbak
Polsbandjes-Wristbands

Consumptiemunten

Consumptiemunten zijn niet weg te denken in de hedendaagse snel groeiende festival- en evenementensector. Het werken met munten maakt de geldstroom op het evenement overzichtelijk en veilig, versnelt het afrekenen bij de bar en werkt bovendien omzetverhogend voor de organisatie. Gebruik maken van gepersonaliseerde munten, met uw eigen logo en huisstijl, geeft de uitstraling van het evenement een enorme boost en beperkt de kans op fraude tot een minimum. In het afgelopen decennium is VanDerEng uitgegroeid tot een van de grootste producenten van consumptiemunten van de Benelux. Het bijzondere is dat wij als enige het hele productieproces in eigen fabriek houden. Dit principe waar wij aan vast houden, levert op dat wij onze klanten flexibiliteit, scherpe prijzen en service van het hoogste niveau bieden.

 

Daarbij zijn wij de enige die het proces van het digitaal bedrukken van breekmunten tot in de perfectie beheersen. Door deze wijze van productie zijn kleine producties gepersonaliseerde munten mogelijk, maar zijn ook de producties voor grote festivals en evenementen veel sneller te realiseren.

Consumptiemunten met eigen ontwerp

Vorige
Volgende

Zelfklevende Etiketten

Onze zelfklevende etiketten zijn beschikbaar in een breed scala aan maatvoeringen en materiaalsoorten en belijmingen. Daarmee zijn onze etiketten geschikt voor elke toepassing binnen alle branches. Bij VanDerEng begrijpen wij dat de vereisten voor de voedsector volkomen anders zijn dan voor de Retail of zware industrie. Neem contact op om uw specifieke wensen door te spreken en de beste oplossing te vinden.

Klanten geven ons gemiddeld een 8,5

Offerte op maat

Ontvang een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit op uw behoeften. Geen standaard pakketten, alleen gepersonaliseerde oplossingen.

 

Vul het formulier hiernaast in en ontvang een offerte op maat.

Spoed?

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en ontvang een offerte op maat