d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Tuinbouw

Welkom op de Tuinbouw pagina van VanDerEng B.V.. Hier vindt je alle informatie over producten voor de tuinbouw die wij u als organisatie kunnen bieden.

events polsbandjes en munten

Steeketiketten

Onze steeketiketten zijn de perfecte keuze voor verschillende toepassingen binnen de Tuinbouw sector

Sleufetiketten

Onze sleufetiketten zijn de optimale keuze voor de tuinbouw voor het markeren van bomen en planten.

Labelprinter

Onze labelprinters zijn zorgvuldig geselecteerd om naadloos samen te werken met onze etiketten.

events polsbandjes en munten

Tuinbouw

Welkom op de Tuinbouw pagina van VanDerEng B.V.. Hier vindt
je alle informatie over producten voor de tuinbouw die wij u als organisatie
kunnen bieden.

Toonaangevend binnen de Tuinbouw

De tuinbouw is traditioneel de grootste afzetmarkt van VanDerEng. Wij mogen ons dan ook al jaren wereldwijd een toonaangevend producent noemen. De labels van VanDerEng zijn internationaal te vinden bij zaadveredelaars, kwekerijen, tuincentra en vermeerderaars.

 

Zaadselectie en veredelaars

Nergens is de variatie van labels zo groot als bij onze relaties in de zaadselectiebranche. Of dit nu voor de R&D-afdelingen is of voor de productielocaties, VanDerEng levert in alle soorten en maten. In groente en
sierteelt. Zowel in de zaadselectie als bij veredelaars is het van belang te weten welke plant zich waar bevindt, welke oorsprong een plant heeft, welke voedingsmiddelen zijn toegevoegd enzovoorts. Binnen het hele ontwikkelingsproces binnen of buiten, moet informatie duidelijk terug te vinden zijn. Bovendien is het belangrijk dat de juiste informatie zich bij de betreffende plant bevindt. Omdat handelingen en omstandigheden binnen het totale proces verschillen, vereisen deze handelingen vaak een eigen label of toepassing. 

 

In combinatie met veredelaars en zaadselectie bedrijven heeft VanDerEng in de loop van de jaren een scala aan speciale modellen ontwikkeld. Modellen die niet alleen snel en foutloos een product identificeren maar labels welke tijdens het transport ook niet uit de tray of kar trillen. De grootste en meest vooraanstaande veredelaars en zaadselectie bedrijven van Nederland, hebben om deze reden voor de know-how van VanDerEng gekozen. 

 

 

Tuinbouw

Plantinformatie, verzorgingstips, productafbeeldingen, de prijs. Allemaal informatie die van belang is voor een afnemer. Deze informatie kan worden aangebracht op een label of steker die bij het product wordt gevoegd. Een beeldetiket geeft uw product meer uitstraling en verhoogt bewezen de verkoop. Met name de sterke en duurzame steeketiketten ven sleufetiketten van VanDerEng zijn de standaard binnen dit segment. Daarnaast ontwikkelden wij een concept voor kwekers met een breed assortiment waarbij zij zelf beeldetiketten (last minute) printen door middel van een Laserprinter. Deze technologie wordt vaak gebruikt voor het printen van schapkaarten. 

 

Vermeerderaars en jonge plantenkwekers

 

Voor veel vermeerderaars en jonge plantenkwekers is het van belang te weten waar welke plant of partij planten zich binnen de kwekerij bevindt. Behalve de positie in de kwekerij is natuurlijk ook het soort, de kleur van de bloem en de oorsprong van de plant belangrijk. Een juist label is dan onmisbaar. Deze tak van de tuinbouw heeft zich de laatste jaren sterk geprofessionaliseerd. Niet alleen systemen maar ook vele handelingen zijn of worden meer en meer geautomatiseerd en gemechaniseerd. Juist dan is een constante kwaliteit van labels erg belangrijk om te voorkomen dat er uitval en/of verstoring van het productieproces plaats vindt. Gerenommeerde vermeerderaars en jonge plantenkwekers uit heel Europa kiezen daarom voor de stabiele kwaliteit en jarenlange ervaring van VanDerEng. In nauwe samenwerking met vermeerderaars en jonge plantenkwekers heeft VanDerEng in de loop der jaren een zeer uitgebreid standaard assortiment ontwikkelt. Uiteraard wordt daarnaast nog dagelijks maatwerk ontwikkelt.

Eigen productie

Op onze productielocatie in Heemskerk produceren wij diverse labels en etiketten voor de Tuinbouw. De labels en etiketten worden standaard gemaakt vanuit de materialen; Greencore, Duraflex, Monotex, Tyvek, Laserprint en Polystyreen. Deze materialen zijn uiterst geschikt voor de diverse toepassingen binnen de groensector.

Of het nu om Steeketiketten gaat of Sleufetiketten, van beide producten hebben wij produceren wij jaarlijks tientallen miljoenen etiketten. Dit is de reden dat VanDerEng B.V. binnen 15 werkdagen elke productie kan realiseren en uitleveren.

Steeketiketten

VanDerEng BV is dé autoriteit als het aankomt op hoogwaardige steeketiketten. Of het nu gaat om losse strip steeketiketten voor diverse toepassingen, TT steeketiketten die perfect zijn voor bedrukking met een Thermo Transferprinter, of zelfs gerecyclede etiketten in Greencore die duurzaamheid combineren met functionaliteit, VanDerEng levert ongeëvenaarde kwaliteit.

De specialisatie van VanDerEng gaat verder dan standaardoplossingen. Speciaal ontworpen steeketiketten voor productie trays vormen een essentieel onderdeel van efficiënte productieprocessen, waarbij precisie en betrouwbaarheid voorop staan. Bovendien bieden ze laserprint steeketiketten op vel aan die perfect geschikt zijn voor laserprinters, zodat bedrijven met gemak professioneel ogende labels kunnen produceren.

Maatwerk is een hoeksteen van VanDerEng’s benadering. Klantgerichte oplossingen worden op maat ontwikkeld, rekening houdend met specifieke behoeften en vereisten. Dit betekent dat ongeacht de complexiteit van het verzoek, VanDerEng in staat is om oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij de unieke eisen van elke klant.

Een greep uit ons assortiment Steeketiketten

Tray Steeketiketten
Tray Steeketiketten
Tray Steeketiketten
Tray Steeketiketten
TT Steeketiketten
TT Steeketiketten
TT Steeketiketten
TT Steeketiketten
Vorige
Volgende

Inspiratie

Binnenkort een event organiseren? Doe hier inspiratie op
Tyvek polsbandjes en festivalbandjes van de polsbandjesfabriek dat onderdeel is van VanDerEng
Polsbandjes van polsbandjesfabriek
events vandereng munt
events-startnummers
Polsbandjes-Wristbands

Sleufetiketten

VanDerEng BV staat bekend om zijn veelzijdigheid in hoogwaardige sleufetiketten. Of het nu gaat om TT sleufetiketten die perfect zijn voor bedrukking met een Thermo Transferprinter, of gerecyclede sleufetiketten in Greencore die duurzaamheid combineren met functionaliteit, VanDerEng levert hoge kwaliteit.

Daarnaast vormen de Kist Sleufetiketten een essentieel onderdeel van een efficiënt productieprocessen. Deze sleufetiketten zijn perfect geschikt voor markering van kisten en kratten en bieden een uitstekende labelingoplossing voor verschillende behoeften. Laserprint sleufetiketten op vel zijn uitermate geschikt voor klanten die met gemak een professioneel ogend label willen drukken met een laserprinter in full colour.

Maatwerk is een hoeksteen van VanDerEng’s benadering. Dit betekent concreet voor de klant dat ongeacht de complexiteit van het verzoek, VanDerEng in staat is om oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij de unieke eisen van elke klant.

Labelprinters, Printlinten en Software

VanDerEng BV gaat verder dan alleen labels en etiketten; we begrijpen het cruciale belang van nauwkeurige etiketafdrukken. Daarom hebben we onze Research & Development (R&D) ingezet om een perfecte combinatie van printers, printlinten en software samen te stellen. Deze geavanceerde samenstelling is ontwikkeld om u het optimale gemak te bieden bij het bedrukken van onze labels en etiketten.

Onze labelprinters zijn zorgvuldig geselecteerd om naadloos samen te werken met onze etiketten, waardoor u optimale resultaten krijgt. De printlinten die we leveren, zijn speciaal ontworpen om de beste print te genereren op onze materialen en bieden maximale duurzaamheid en kwaliteit, voor een langdurige afdruk.

Om het af te maken is er ook een selectie gemaakt op software. Onze geavanceerde software van Bartender biedt intuïtieve functionaliteiten voor een soepele ervaring, zodat u moeiteloos en efficiënt kunt afdrukken.

Een greep uit ons assortiment Printers en toebehoren

Klanten geven ons gemiddeld een 8,5

Offerte op maat

Ontvang een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit op uw behoeften. Geen standaard pakketten, alleen gepersonaliseerde oplossingen.

 

Vul het formulier hiernaast in en ontvang een offerte op maat.

Spoed?

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en ontvang een offerte op maat