d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Lanyards

VanDerEng biedt de fraaiste sleutelkoorden van hoge kwaliteit polyester zijde. De lanyards worden full colour en haarscherp bedrukt met uw eigen ontwerp. Met de verschillende uitvoeringen en sluiting vindt u hier altijd de perfecte lanyard.
Lanyards Eigen Ontwerp
Vanaf  
2,1127 Incl. btw
1,7460 Excl. btw
Lanyards Eigen Ontwerp
Vanaf  
2,1344 Incl. btw
1,7640 Excl. btw
Lanyards
Vanaf  
1,8598 Incl. btw
1,5370 Excl. btw
Lanyards Eigen Ontwerp
Vanaf  
2,1127 Incl. btw
1,7460 Excl. btw

Lanyards van VanDerEng

Ontdek de hoogwaardige sleutelkoorden van VanDerEng, vervaardigd uit prachtig polyester zijde van topkwaliteit. Onze lanyards worden volledig en haarscherp bedrukt met uw eigen ontwerp, wat zorgt voor een indrukwekkende uitstraling.

Voordelen van onze Lanyards:

  1. Hoogwaardig Polyester Zijde: Geniet van de luxueuze textuur van onze lanyards, vervaardigd uit hoogwaardig polyester zijde voor een duurzame en comfortabele dracht.
  2. Full Colour en Haarscherpe Bedrukking: Personaliseer uw lanyards met een volledige kleurenprint en haarscherp ontwerp, waardoor uw merk of boodschap opvallend en professioneel naar voren komt.
  3. Verschillende Uitvoeringen: Kies uit diverse uitvoeringen en sluitingen, zodat u altijd de perfecte lanyard vindt die aansluit bij uw behoeften en stijl.
  4. Veelzijdig Gebruik: Onze lanyards zijn geschikt voor diverse toepassingen, van bedrijfsevenementen tot conferenties en promotieactiviteiten, waardoor ze de ideale metgezel zijn voor uw merk.

Maak gebruik van de voordelen van onze lanyards en voeg een vleugje professionaliteit toe aan uw evenementen. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur