d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Maatwerk

Maatwerkprogramma van VanDereng

Niet gevonden wat u zocht? Wij kunnen u helpen het perfecte label of item te vinden wat u zoekt. Hoe? Wij houden van de intensieve interactie met onze klanten met als doel om samen te creëren en te innoveren! Onze agile manier van

werken (in gewoon Nederlands snel en flexibel) en onze korte communicatielijnen, stellen ons in staat om snel te beslissen en ons echt te onderscheiden door een 100% oplossingsgerichte aanpak.

 

industrie

Maatwerkprogramma van VanDereng

Wij helpen u bij het vinden van de juiste oplossing door de volgende vier productontwikkelingsstappen te volgen:

1

Het proces

VanDerEng is  al meer dan 127 jaar actief en begrijpt de bedrijfsprocessen binnen de verschillende sectoren. Vanuit uw bedrijfsproces bespreken wij de eisen van het gewenste product. In deze eerste stap kunnen wij door onze autonome rol ook zuiver inzoomen op de functionele eisen van het product maar ook op de omgeving waarbinnen het product een rol moet spelen.

2

Tools

VanDerEng kan bij de productie van uw product kiezen uit diverse productiemogelijkheden. Veelal wordt de keuze van de techniek ingegeven door de vereisten die aan het product gesteld worden. Uiteraard speelt het volume hierin ook een bepalende factor.

Voorafgaand aan de start van de definitieve productie wordt veelal eerste een testproductie opgestart waarmee gecontroleerd kan worden of het product ook echt aan alle vereisten voldoet. Hierbij kunt u denken aan stijfheid, UV-bestendigheid, beprintbaarheid, slagvastheid, scheurbestendigheid, vochtbestendigheid, kleurechtheid, maatvoering, etc.

3

Product

Veel van onze producties hebben als doel om producten te identificeren. VanDerEng helpt u bij het vinden van de beste applicatieoplossing om uw producten te identificeren. Samen bepalen we de perfecte labelvorm, het materiaal en de specifieke kenmerken, precies op maat om u te helpen uw uitdaging aan te gaan: het optimaliseren van uw efficiëntie, het verlagen van uw kosten, het aanpassen aan nieuwe wetgeving, of een combinatie van deze factoren.

Betreft het een spuitgietproduct dan geldt in feite hetzelfde; wat is de meest efficiënte productiemethode bij de gewenste aantallen; voldoet het product aan alle wet- of regelgeving, op welke wijze kunnen we de TCO zo laag mogelijk houden.

4

Implementatie

Samen met u testen en implementeren we al het bovenstaande zeer efficiënt binnen uw organisatie. VanDerEng heeft geen ingewikkelde procedures nodig. Korte lijnen en eerlijk advies zorgen ervoor dat de klant altijd op een professionele manier bij VanDerEng terecht kan.

Vanuit een natuurlijke co-creatie met onze klanten blijven we – samen – groeien.

Natuurlijk realiseren wij ons  dat onze klanten voor ons kiezen omdat wij een goed en betaalbaar product leveren. Maar meer en meer merken wij dat ons inclusieve personeelsbeleid, onze doelstellingen rondom duurzaamheid en  ons continu innovatie onderscheidende pluspunten zijn in een hechte relatie met onze klanten.

Klanten geven ons gemiddeld een 8,5

Offerte op maat

Ontvang een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit op uw behoeften. Geen standaard pakketten, alleen gepersonaliseerde oplossingen.

 

Vul het formulier hiernaast in en ontvang een offerte op maat.

Spoed?

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en ontvang een offerte op maat