d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Verpakkingstape

Ontdek de duurzame PVC verpakkingstape van VanDerEng BV voor veilig verzenden. Onze tape is sterk, veelzijdig en weerbestendig, geschikt voor diverse toepassingen. Kies uit blanco, voorbedrukt of gepersonaliseerd voor een professionele uitstraling.

Verpakkingstape van VanDerEng

VanDerEng BV, dé specialist op het gebied van labels en etiketten, biedt ook hoogwaardige PVC verpakkingstape aan die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar blanco, voorbedrukte of gepersonaliseerde rollen, onze PVC verpakkingstape is de ideale keuze voor het veilig en efficiënt verzenden van goederen.

Waarom PVC Verpakkingstape van VanDerEng BV?

  1. Duurzaamheid en Sterkte: Onze PVC verpakkingstape staat bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en sterkte. Het biedt een betrouwbare verzegeling van dozen en pakketten, waardoor je producten veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.
  2. Veelzijdigheid in Toepassing: Of je nu lichte of zware pakketten verzendt, onze PVC tape is veelzijdig in gebruik en past zich aan aan verschillende verpakkingsbehoeften. Het is ideaal voor zowel zakelijk als particulier gebruik.
  3. Beschikbaar in Blanco, Voorbedrukt en Gepersonaliseerd: VanDerEng BV biedt een breed scala aan opties voor PVC verpakkingstape. Kies uit blanco tape voor een strakke en professionele uitstraling, voorbedrukte tape voor het benadrukken van belangrijke boodschappen, of ga voor gepersonaliseerde rollen met je eigen logo en branding.
  4. Gemakkelijk in Gebruik: Onze PVC tape is gemakkelijk af te rollen en aan te brengen, waardoor het verpakkingsproces efficiënter verloopt. Het hecht goed aan verschillende oppervlakken en zorgt voor een betrouwbare sluiting van dozen.
  5. Weerbestendigheid: Dankzij de weerbestendige eigenschappen van PVC is onze verpakkingstape bestand tegen diverse weersomstandigheden. Regen, hitte of kou, je kunt erop vertrouwen dat je zendingen veilig blijven.

Kies voor VanDerEng BV als jouw betrouwbare leverancier van PVC verpakkingstape. Met onze hoogwaardige, veelzijdige en duurzame tape-opties, ben je verzekerd van een veilige en efficiënte verzending van jouw producten. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van onze PVC verpakkingstape voor jouw bedrijf.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur