d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Eco Breekmunten

Naast onze standaard breekmunten en consumptiemunten heeft de VanDerEng ook ecomunten. Deze munten worden geproduceerd van 100% gerecycled materiaal. In het geval van de eco consumptiemunten geeft dit door het recycleproces een bijzondere uitstraling. Deze munten zijn een milieubewuste keuze van hoge kwaliteit. De eco breekmunten & consumptiemunten zijn zowel onbedrukt, enkel- als dubbelzijdig met full colour bedrukking te bestellen.

Ontdek Onze Milieuvriendelijke Eco Munten

Ontdek onze eco-munten, een duurzaam alternatief voor traditionele munten, geproduceerd van 100% gerecycled materiaal. Deze milieuvriendelijke munten bieden niet alleen een bijzondere uitstraling, maar dragen ook bij aan een groenere wereld.

Kenmerken van Eco Munten:

Onze eco-munten zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor evenementen en festivals. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen krijgen de munten een unieke uitstraling, die zowel esthetisch als milieuvriendelijk is.

Daarnaast bieden we een divers assortiment van eco munten, waaronder eco consumptiemunten en eco breekmunten. Beide varianten zijn beschikbaar voor zowel enkel- als dubbelzijdige bedrukking met full colour ontwerpen. Dit geeft organisatoren de mogelijkheid om hun eigen logo’s, afbeeldingen of boodschappen op de munten te laten drukken, waardoor ze een gepersonaliseerd en herkenbaar element worden op het evenement.

Met onze eco-munten kunnen evenementenorganisatoren niet alleen een groenere en meer milieubewuste keuze maken, maar ook een statement maken naar hun publiek toe. Door het gebruik van gerecyclede materialen te omarmen, kunnen ze laten zien dat ze waarde hechten aan duurzaamheid en het verminderen van hun ecologische voetafdruk.

Kies voor duurzaamheid zonder concessies te doen aan kwaliteit of uitstraling met onze eco munten. Ontdek de mogelijkheden en maak jouw volgende evenement niet alleen onvergetelijk, maar ook milieuvriendelijk!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur