d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Steeketiketten

Kunststof steeketiketten worden gemaakt van de materialen Duraflex (HDPE) of Laserprint. Steeketiketten zijn, afhankelijk van het type materiaal, eenvoudig zelf te bedrukken met behulp van een thermo transfer- of laser printer.

Steeketiketten van VanDerEng

Zoek je hoogwaardige steeketiketten die zowel duurzaam als veelzijdig zijn? Bij VanDerEng BV bieden we een uitgebreid assortiment steeketiketten gemaakt van Duraflex en Laserprint-materialen. Onze steeketiketten zijn de perfecte keuze voor verschillende toepassingen en bieden een scala aan voordelen.

 

Duurzame Steeketiketten van Duraflex

Duraflex is een robuust materiaal dat uitblinkt in duurzaamheid. Onze steeketiketten van Duraflex zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden, wat ze ideaal maakt voor outdoor gebruik en industrieel gebruik. Deze etiketten zijn scheurvast en behouden hun kwaliteit, zelfs in veeleisende omgevingen.

 

Laserprint Steeketiketten voor Full Colour Bedrukking

Onze Laserprint steeketiketten zijn ontworpen om uitstekende afdrukresultaten te leveren. Met behulp van geavanceerde lasertechnologie kunnen we nauwkeurige teksten, barcodes en afbeeldingen op deze etiketten aanbrengen. Dit maakt ze geschikt voor toepassingen waar een full colour bedrukking van cruciaal belang zijn.

 

Voordelen van Steeketiketten van VanDerEng BV

  • Maatwerk: We bieden steeketiketten in verschillende afmetingen en vormen, zodat je de juiste keuze kunt maken voor je specifieke behoeften.
  • Thermische Overdracht: Onze steeketiketten zijn geschikt voor thermische overdracht, wat betekent dat je ze ter plaatse kunt bedrukken met variabele informatie zoals productinformatie, data, en meer.
  • Duurzaamheid: Ongeacht of je voor Duraflex of Laserprint kiest, onze steeketiketten zijn ontworpen om langdurig te presteren, zelfs onder uitdagende omstandigheden.
  • Milieuvriendelijk: We streven ernaar om onze producten zo milieuvriendelijk mogelijk te maken en hanteren duurzame productiepraktijken.
  • Deskundige Ondersteuning: Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste steeketiketten voor je specifieke behoeften en om eventuele vragen te beantwoorden.

 

Kortom, bij VanDerEng BV vind je hoogwaardige steeketiketten die voldoen aan de hoogste normen voor duurzaamheid en precisie. Of je nu etiketten nodig hebt voor logistiek, retail, productidentificatie of andere toepassingen, we hebben de oplossing die aan jouw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze steeketiketten jouw bedrijf kunnen ondersteunen.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur