d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Muntjesfabriek | Festival munten

De Muntjesfabriek is na 17 jaar stand-alone draaiend in 2024 volledig geïntegreerd binnen de webomgeving van VanDerEng. Hier vindt je nu alle mogelijke munten die wij u kunnen bieden van Breekmunten tot volledig Gerecyclede Consumptiemunten van 100% PCR materiaal. Al het vertrouwde nu op één plek.

Festival munten bij VanDerEng

Welkom bij de Muntjesfabriek van VanDerEng, waar we gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en produceren van festival munten. Onze op maat gemaakte munten zijn ideaal voor elk evenement, groot of klein, en zorgen voor een gestroomlijnde ervaring voor zowel organisatoren als bezoekers.

Waarom festival munten gebruiken?

Festivalmunten zijn een populaire keuze voor evenementen om verschillende redenen. Ze helpen bij het stroomlijnen van transacties, verminderen de noodzaak voor contant geld en zorgen voor een snellere en veiligere manier om aankopen te doen. Bovendien kunnen ze dienen als een uniek aandenken aan het evenement, wat de beleving van de bezoekers versterkt.

Waarom kiezen voor VanDerEng?

Bij VanDerEng begrijpen we dat elk festival uniek is, en daarom bieden we een breed scala aan personalisatiemogelijkheden. Onze munten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en een professionele uitstraling. Bovendien zijn we trots op onze milieuvriendelijke opties, waarbij we recyclebare en biobased materialen aanbieden. Onze snelle productietijd betekent dat je nooit zonder komt te zitten, zelfs als je op het laatste moment bestelt.

Onze diensten

  • Unieke ontwerpen: Met ons ontwerpplatform kun je je eigen munten creëren die perfect passen bij het thema van je festival. Of het nu gaat om een logo, tekst of een specifiek ontwerp, wij zorgen ervoor dat je munten er precies zo uitzien als jij wilt.
  • Diverse materialen: We bieden een verscheidenheid aan materialen, waaronder plastic, hout en biobased opties. Dit stelt je in staat om een keuze te maken die het beste past bij de uitstraling van je evenement en je duurzaamheidsdoelen.
  • Kostenefficiëntie: We begrijpen dat budget een belangrijke factor is bij het organiseren van een festival. Daarom bieden we betaalbare oplossingen zonder in te boeten aan kwaliteit. Onze munten zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen, zodat je altijd iets kunt vinden dat binnen je budget past.
  • Volledig pakket: Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke levering, wij zorgen voor het hele proces. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over logistiek en productie – wij nemen alles uit handen.

Contact

Wil je meer weten over onze festivalmunten of een offerte aanvragen? Bezoek dan onze Muntjesfabriek en ontdek de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met de festivalmunten van VanDerEng. Met onze ervaring en toewijding zorgen we ervoor dat jouw evenement soepel verloopt en een onvergetelijke ervaring wordt voor alle bezoekers.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur