d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Recycle Tokens

De recycle token ook wel recycle munt genoemd, worden allemaal geproduceerd van 100% gerecycled materiaal. Deze consumptiemunten zijn perfect om een recyclingsysteem mee op te zetten en door hun unieke uitstraling kunnen ze ook niet verward worden met uw reguliere consumptiemunten of breekmunten. Deze recycle munt zijn de milieubewuste keuze voor een evenement. De munten zijn beschikbaar in thema ontwerpen, reliëf en met enkel- of dubbelzijdige bedrukking.

Recycle Tokens van VanDerEng: Milieuvriendelijk en Efficiënt

Ontdek onze innovatieve recycle tokens, vervaardigd uit 100% gerecycled materiaal. Deze consumptiemunten bieden niet alleen een milieubewuste oplossing, maar zijn ook ideaal voor het implementeren van een effectief recyclingsysteem.

 

Voordelen van Recycle Tokens:

  • Duurzaamheid: Onze recycle tokens dragen bij aan een duurzamere wereld door volledig vervaardigd te zijn uit gerecycled materiaal.
  • Recyclingsysteem: Implementeer moeiteloos een effectief recyclingsysteem met deze tokens en lever een positieve bijdrage aan het milieu.
  • Unieke Herkenbaarheid: Dankzij hun onderscheidende uitstraling zijn recycle tokens gemakkelijk te onderscheiden, wat de efficiëntie van uw evenement bevordert.
  • Aanpasbare Opties: Personaliseer de recycle tokens met thema ontwerpen, reliëf en enkel- of dubbelzijdige bedrukking voor een perfecte afstemming op uw evenement en merk.

 

Bestel Nu voor een Groenere Toekomst!

Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met onze recycle tokens. Bestel vandaag nog en draag bij aan een groenere toekomst!

 

Ideaal voor Diverse Gelegenheden:

  • Perfect geschikt voor festivals, beurzen, markten en andere evenementen.
  • Laat uw milieubewuste imago zien en maak indruk op uw gasten.
  • Met hun unieke ontwerp zijn ze een praktische en verantwoorde keuze voor elk evenement.
Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur