d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

staal en beton

Welkom op de Industrie pagina van VanDerEng B.V.. Hier vindt je alle informatie over producten voor de industrie die wij u als organisatie kunnen bieden.

events polsbandjes en munten

TT Labels

Onze TT Labels zijn de optimale keuze voor de industrie voor het markeren van allerlei producten en processen

Laserprint Labels

Laserprint Labels de ideale oplossing voor industrieën die een uitermate sterk label nodig hebben.

Labelprinter

Onze labelprinters zijn zorgvuldig geselecteerd om naadloos samen te werken met onze etiketten.

events polsbandjes en munten

Industrie

Welkom op de Industrie pagina van VanDerEng B.V.. Hier vindt je alle informatie over producten voor de industrie die wij u als organisatie kunnen bieden.

Voor elke Industrie een eigen oplossing

De Industrie is traditioneel een van de grootste afzetmarkten van VanDerEng. Wij mogen ons dan ook al jaren wereldwijd een toonaangevend producent noemen. De labels van VanDerEng zijn internationaal te vinden bij de Staal- en Betonbouw, Logistiek, Grafische industrie en Verpakkingsindustrie.

 

Staal- en betonbouw

Voor producenten in de staal- en betonbouw is de houdbaarheid en scheurbestendigheid van de labels van groot belang. De producten worden op maat geproduceerd en staan vervolgens een of enkele maanden op een buitenterrein te wachten. Gerenommeerde vlechtbedrijven en prefab beton centrales uit heel Europa kiezen daarom voor de stabiele kwaliteit en jarenlange ervaring van VanDerEng.

 

Logistiek

In de logistieke sector is het voortdurend juist kunnen traceren van het grootste belang. Duurzame bedrukking die te allen tijde leesbaar blijft is dan ook een eerste vereiste op de labels. VanDerEng levert deze labels en adviseert en ondersteunt daarnaast in de bedrukking met de noodzakelijke codering.

 

Grafische industrie

Voor de Grafische industrie levert VanDerEng labels en etiketten die veelal door de Grafische industrie worden voorzien van een high-end bedrukking. De labels en etiketten zijn van een hoogwaardige kwaliteit wat deze bedrukking op onze etiketten mogelijk maakt.

 

Verpakkingsindustrie

De verpakkingsindustrie gebruikt voornamelijk onze hoogwaardig bedrukte labels en etiketten. Deze labels worden door ons voorzien van een bedrukking, die bijdraagt aan extra uitstraling van de verpakking.

 

Staat uw industrie niet in de opsomming, maar heeft u wel labels of etiketten nodig, neem dan gerust contact met ons op.

Eigen productie

Op onze productielocatie in Heemskerk produceren wij diverse labels en etiketten voor de Industrie. De labels en etiketten worden standaard gemaakt vanuit de materialen; Greencore, Duraflex, Monotex, Tyvek, Laserprint en Polystyreen. Deze materialen zijn uiterst geschikt voor de diverse toepassingen binnen de alle industrieën.

 

Of het nu om Labels gaat of Sleufetiketten, van beide producten hebben wij produceren wij jaarlijks tientallen miljoenen etiketten. Dit is de reden dat VanDerEng B.V. binnen 15 werkdagen elke productie kan realiseren en uitleveren.

Labels

VanDerEng BV levert een breed scala aan hoogwaardige labels die voldoen aan diverse behoeften. Of het nu gaat om tt labels, ideaal voor bedrukking met een Thermo Transferprinter, gerecyclede etiketten in Greencore voor milieubewuste toepassingen, of Kratkaarten om labels mee op kratten te nieten.

Onze laserprint labels op vellen zijn perfect geschikt voor laserprinters en bieden een moeiteloze manier om professioneel ogende labels te produceren. Bovendien is maatwerk een van onze specialiteiten. We kunnen labels op maat maken, afgestemd op uw specifieke vereisten en toepassingen, om te voldoen aan zelfs de meest unieke behoeften van uw project.

Een greep uit ons assortiment Labels

Inspiratie

Binnenkort een event organiseren? Doe hier inspiratie op
Tyvek polsbandjes en festivalbandjes van de polsbandjesfabriek dat onderdeel is van VanDerEng
Polsbandjes van polsbandjesfabriek
events vandereng munt
events-startnummers
Polsbandjes-Wristbands

Laserprint Labels

Onze laserprint labels op vellen zijn perfect geschikt voor laserprinters en bieden een moeiteloze manier om professioneel ogende labels te produceren. Deze labels zijn uitvoerbaar in Laserprint steeketiketten op vel, Laserprint sleufetiketten op vel of labels op vel. Ook is er demogelijkheid om standaard A3, A4, A5 vellen geleverd te krijgen.

Een greep uit onze Laserprint Labels

Labelprinters en Toebehoren

VanDerEng BV gaat verder dan alleen labels en etiketten; we begrijpen het cruciale belang van nauwkeurige etiketafdrukken. Daarom hebben we onze Research & Development (R&D) ingezet om een perfecte combinatie van printers, printlinten en software samen te stellen. Deze geavanceerde samenstelling is ontwikkeld om u het optimale gemak te bieden bij het bedrukken van onze labels en etiketten.

Onze labelprinters zijn zorgvuldig geselecteerd om naadloos samen te werken met onze etiketten, waardoor u optimale resultaten krijgt. De printlinten die we leveren, zijn speciaal ontworpen om de beste print te genereren op onze materialen en bieden maximale duurzaamheid en kwaliteit, voor een langdurige afdruk.

Om het af te maken is er ook een selectie gemaakt op software. Onze geavanceerde software van Bartender biedt intuïtieve functionaliteiten voor een soepele ervaring, zodat u moeiteloos en efficiënt kunt afdrukken.

Een greep uit onze Printers en Toebehoren

Klanten geven ons gemiddeld een 8,5

Offerte op maat

Ontvang een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit op uw behoeften. Geen standaard pakketten, alleen gepersonaliseerde oplossingen.

 

Vul het formulier hiernaast in en ontvang een offerte op maat.

Spoed?

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en ontvang een offerte op maat