d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Ronde Consumptiemunten

De ronde consumptiemunten vervaardigen wij volgens een speciaal spuitgietproces. Deze hoge kwaliteit garandeert een scherp resultaat en zeer lange levensduur van de munt. U kunt de ronde consumptiemunten hierdoor meerjaarsgebruiken. Het voorzien van een reliëf of een full colour bedrukking zorgen voor een unieke munt, die een meerwaarde is voor uw spaaractie, feest of festival.
Ronde Consumptiemunten
Vanaf  
0,0605 Incl. btw
0,0500 Excl. btw

Ronde Consumptiemunten van VanDerEng: Duurzaamheid en Kwaliteit

Betreed de wereld van hoogwaardige ronde consumptiemunten, ambachtelijk vervaardigd met behulp van een gespecialiseerd spuitgietproces. Dit proces staat garant voor een scherp resultaat en een buitengewoon lange levensduur van de munten, waardoor herhaald gebruik over meerdere jaren mogelijk is.

 

Voordelen van Ronde Consumptiemunten:

  • Duurzaamheid: Onze ronde consumptiemunten zijn buitengewoon duurzaam, dankzij het speciale spuitgietproces. Hierdoor zijn ze bestand tegen intensief gebruik over meerdere jaren.
  • Veelzijdigheid: Deze munten zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals spaaracties, feesten of festivals, en bieden flexibiliteit en brede inzetbaarheid.
  • Langdurig Gebruik: Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal en vakmanschap kunnen onze ronde consumptiemunten keer op keer worden ingezet, wat kostenefficiënt en milieuvriendelijk is.

 

Kies voor Duurzaamheid met Onze Ronde Consumptiemunten:

Vertrouw op de duurzaamheid en kwaliteit van onze ronde consumptiemunten voor jouw spaaracties, feesten of festivals. Met een lange levensduur en veelzijdige toepassingen zijn ze een verstandige keuze voor evenementen van elke omvang. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van onze hoogwaardige munten!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur