d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Kist Sleufetiketten

Kunststof T.T. Kistsleufetiketten lossen op eenvoudige wijze de problemen van uw product- en procesidentificatie op. Deze brede plastic sleufetiketten worden geproduceerd van een polyethyleen genaamd Duraflex of Monotex. Kistsleufetiketten zijn eenvoudig zelf te bedrukken door middel van een thermo transfer printer, zoals de Toshiba B-EX4T1.
Kist Sleufetiketten
Vanaf  
0,0351 Incl. btw
0,0290 Excl. btw
Kist Sleufetiketten
Vanaf  
0,0351 Incl. btw
0,0290 Excl. btw
Kist Sleufetiketten
Vanaf  
0,0508 Incl. btw
0,0420 Excl. btw
Kist Sleufetiketten
Vanaf  
0,0122 Incl. btw
0,0101 Excl. btw

Kist Sleufetiketten van VanDerEng

Onze kunststof TT kistsleufetiketten bieden een efficiënte oplossing voor het identificeren van producten en processen rondom kratten en kisten. Deze labels worden veel gebruikt in de tuinbouw en voedingsindustrie, waar ze eenvoudig te bevestigen zijn door de sleuven of te nieten aan kisten, kratten of bakken. Dit maakt ze een betrouwbare keuze voor uw identificatiebehoeften.

 

Groot Oppervlak voor Data

Een belangrijk voordeel van onze kistsleufetiketten is het grote oppervlak, dat uitstekend geschikt is voor het bedrukken van grote hoeveelheden data en barcodes. Met een thermo transfer printer en de juiste printlinten kunt u eenvoudig de benodigde informatie op de etiketten aanbrengen, wat bijdraagt aan een soepel en efficiënt productieproces.

 

Hoogwaardig Duraflex Materiaal

Onze kistsleufetiketten zijn vervaardigd uit Duraflex, een door VanDerEng ontwikkeld materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en flexibiliteit. Dit materiaal is speciaal ontworpen voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen, waardoor onze etiketten lang meegaan en bestand zijn tegen zware omstandigheden.

 

Flexibele Maatwerkopties

Bij VanDerEng begrijpen we dat elke industrie unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan maatvoeringen en mogelijkheden. Mocht uw gewenste sleufetiket niet in ons standaard assortiment voorkomen, dan kunnen wij bijna elk gewenst label op maat produceren. Onze expertise en maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat u altijd het juiste etiket voor uw productieproces heeft.

 

Uw Partner in Innovatie

Wij staan klaar om samen met u te werken aan de beste oplossing voor uw etiketteringsbehoeften. Of het nu gaat om een standaard kistsleufetiket of een op maat gemaakt ontwerp, wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij uw productieproces kunnen optimaliseren met onze hoogwaardige kistsleufetiketten.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur