d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Kist Sleufetiketten

Kunststof T.T. Kistsleufetiketten lossen op eenvoudige wijze de problemen van uw product- en procesidentificatie op. Deze brede plastic sleufetiketten worden geproduceerd van een polyethyleen genaamd Duraflex of Monotex. Kistsleufetiketten zijn eenvoudig zelf te bedrukken door middel van een thermo transfer printer, zoals de Toshiba B-EX4T1.

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten

Kist Sleufetiketten van VanDerEng

Kunststof T.T. Kistsleufetiketten lossen op eenvoudige wijze de problemen van uw product- en procesidentificatie rondom kratten en kisten. De kistsleufetiketten zijn een veel gebruikt product in de tuinbouw en voedingsindustrie door kisten, kratten of bakken door de sleufetiketten of te nieten of om de hengsels te bevestigen. Door het grote oppervlak van het label is het uitermate goed geschikt om grote aantallen data en barcoderingen zelf te bedrukken met een thermo transfer printer en printlinten.

Zit uw sleufetiket er niet tussen? Door de grote variatie en mogelijkheden in labels en etiketten is VanDerEng in staat om bijna elk label te produceren die u nodig heeft voor uw productieproces. Vraag ons naar alle mogelijkheden en wij helpen u een etiket te ontwikkelen naar uw wensen.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur