d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Laser Sleufetiketten

Laserprint sleufetiketten zijn de oplossing voor gebruikers van laser printers. Het materiaal bestaat uit een kunststof kern met dubbelzijdige coating. Hierdoor zijn de etiketten geschikt om in HD kwaliteit te beprinten. Laserprint sleufetiketten worden geleverd in A4-formaat vellen en daardoor ideaal om zelf op locatie te voorzien van een full colour bedrukking. Uiteraard zijn deze etiketten extreem scheur- en waterbestendig.
Laser Sleufetiketten
Vanaf  0,4125
Laser Sleufetiketten
Vanaf  0,4125
Laser Sleufetiketten
Vanaf  0,4125
Laser Sleufetiketten
Vanaf  0,4125
Laser Sleufetiketten
Vanaf  0,4125

Laser Sleufetiketten van VanDerEng

Onze Laser Sleufetiketten zijn de perfecte oplossing voor gebruikers van laserprinters. Deze sleuflabels zijn vervaardigd met een kunststof kern en een dubbelzijdige coating, wat zorgt voor een haarscherpe HD-kwaliteit opdruk. Dit maakt ze uitermate geschikt voor diverse toepassingen in de tuinbouw, boomkwekerij, logistiek en retail, zoals bijvoorbeeld fietsenwinkels.

 

Gebruiksvriendelijke A4-formaat Vellen

De Laser Sleufetiketten worden geleverd in handige A4-formaat vellen, waardoor u eenvoudig en efficiënt kunt printen met uw laserprinter. Deze labels zijn perfect voor full colour opdrukken, zodat u al uw informatie helder en duidelijk kunt weergeven.

 

Diverse Modellen Beschikbaar

Onze sleufetiketten zijn beschikbaar in diverse modellen, waaronder een versie met een afscheur uiteinde, ideaal voor situaties waarin klanten een nummertje mee krijgen. Dit maakt ze veelzijdig inzetbaar voor verschillende toepassingen en gebruiksscenario’s.

 

Extreem Duurzaam

Vanwege de hoogwaardige materialen zijn onze Laser Sleufetiketten extreem scheur- en waterbestendig. Dit zorgt ervoor dat de etiketten lang meegaan en bestand zijn tegen zware omstandigheden, wat essentieel is voor een betrouwbaar en duurzaam label.

 

Uw Partner voor Kwaliteitsetiketten

Bij VanDerEng streven we ernaar om etiketten te leveren die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Onze Laser Sleufetiketten zijn ontworpen om uw productieproces te optimaliseren en voldoen aan uw specifieke eisen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen met onze hoogwaardige sleufetiketten.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur