d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Reliefmunten

Reliëfmunten zijn een ideaal betaalmiddel voor festivals, evenementen, business events, cafés of kroegen. De reliëfmunten worden op een Zero Waste manier geproduceerd en hebben daardoor een lage milieubelasting. De consumptiemunten zijn zowel onbedrukt, met thema reliëf, als met enkel- als dubbelzijdig reliëf te bestellen. Op onze collectie thema reliëf munten betaald u geen instelkosten en worden deze zeer snel uit voorraad geleverd.
Reliefmunten
Vanaf  
0,0968 Incl. btw
0,0800 Excl. btw
Reliefmunten
Vanaf  
0,0968 Incl. btw
0,0800 Excl. btw

Reliefmunten: Unieke Consumptiemunten met Reliëfontwerp

Ontdek onze collectie reliefmunten, die een reliëf van verschillende ontwerpen bevatten. De Muntjesfabriek biedt een assortiment reliefmunten met thematische ontwerpen, ideaal voor gebruik in de horeca en evenementenindustrie. Naast onze standaardontwerpen is het ook mogelijk om reliefmunten met een volledig eigen ontwerp te bestellen.

 

Voordelen van Reliefmunten:

  • Unieke Ontwerpen: Onze reliefmunten bevatten unieke thematische ontwerpen, waardoor ze opvallen en bijdragen aan de sfeer van uw evenement.
  • Maatwerk: Naast onze standaardontwerpen bieden wij ook de mogelijkheid om reliefmunten te bestellen met een volledig eigen ontwerp, zodat u uw merkidentiteit kunt versterken.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden onze reliefmunten een duurzame en langdurige oplossing voor uw betaalbehoeften.

 

Brede Toepassingsmogelijkheden:

Of het nu gaat om een ​​horecagelegenheid, festival of bedrijfsevenement, reliefmunten zijn veelzijdig inzetbaar en bieden een efficiënte en gebruiksvriendelijke betaaloplossing voor elke situatie. Met thematische ontwerpen die passen bij verschillende gelegenheden, voegen onze reliefmunten een speciale touch toe aan uw evenement.

 

Bestel Vandaag Nog:

Ervaar zelf de voordelen van reliefmunten en verrijk uw evenement met unieke betaaloplossingen. Bestel vandaag nog en maak uw evenement onvergetelijk!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur