d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Materialen

Welkom bij VanDerEng B.V. waar we werken met een breed scala aan hoogwaardige materialen voor een optimale levering aan de verschillende branches. Onze toewijding aan kwaliteit en klant contact heeft ons ertoe geholpen om de optimale mix aan materialen samen te stellen voor de verschillende behoeftes binnen deze branches. Ontdek hoe wij waarde toevoegen via onze materialen:

Wij werken met verschillende materialen

VanDerEng B.V. zet zich actief in binnen diverse sectoren. Al deze branches hebben eigen behoeftes. VanDerEng begrijpt het belang om met zijn materialen optimaal aan te sluiten op de behoeftes binnen de verschillende branches. Onderstaande materialen sluiten aan op de verschillende behoeftes binnen branches en zorgen voor een optimale implementatie binnen uw proces. Wilt u meer weten over onze materialen, neem dan contact met ons op.

Greencore

Het door VanDerEng zelf ontwikkelde gerecyclede materiaal. De kern van het materiaal bestaat volledig uit gerecycled materiaal, dat wordt voorzien van een toplaag van virgin materiaal. Deze toplaag zorgt ervoor dat de printkwaliteit en productprestaties gelijk blijven aan die van reguliere Duraflex sleufetiketten.

Duraflex

Het meest gebruikte en voedselveilige materiaal van VanDerEng. Ideaal voor elke situatie en wordt daardoor door meer dan 90% van onze klanten gebruikt. Het voldoet aan de EC 1935/2004 – EU 10-2011 regelgeving en kan daardoor veilig worden ingezet in de diverse Tuinbouw en Vleesverwerkende sectoren.

Monotex

Het materiaal dat door zijn enkel of dubbelzijdige coating geschikt is voor de extremere omstandigheden, waar vocht, warmte, olien, vetten, bloed in aanraking komen met het label en de bedrukking er onder geen beding mag vervagen of wegvallen. Ook is het materiaal uitermate goed te beschrijven met pen of potlood.

Tyvek

Het robuuste materiaal van Dupont. Door de geperste structuur verkrijgt het materiaal een enorme bestendigheid ook bij uitengebruik. Ons Tyvek is bovendien voorzien van een speciale thermo transfer coating. Door het zuigende oppervlakte geschikt voor matrix printers en te beschrijven met potlood pen / stift.

Laserprint

Het materiaal laserprint is goed geschikt om te worden bedrukt op laser printers. Door de kracht van kunststof en de coating kan een HD bedrukkingen overgenomen worden op de etiketten. Daarnaast is het materiaal super sterk en goed inzetbaar in de staal en beton.

 

Polystyreen

Polystyreen is een harde, stijve kunststof met een mat oppervlak. Polystyreen neemt weinig tot geen vocht op en is reukloos en niet smaak beïnvloedend. Andere producten die van P.S. worden vervaardigd zijn steeketiketten en breekmunten en ronde consumptiemunten.

Thermo PE

Thermo PE is eenzijdig voorzien van een warmtegevoelige coating. Hierdoor is een carbonlint bij thermo transfer printen niet nodig, wegens tijdsbesparing veel gebruikt. Door deze warmte gevoelige oppervlakte is het label wel vochtgevoelig, ook (zon)licht heeft invloed op deze laag.

 

Zelfklevend

VanDerEng is gespecialiseerd in elke vorm van zelfklevend. Is het Papier of kunststof, thermisch of full colour bedrukt. Is de belijming afneembaar of permanent. Voedselveilig of niet. Bij VanDerEng kunnen wij u adviseren over alle mogelijkheden en de beste aansluiting bij uw proces.

Textiel

Voor de Event wereld heeft VanDerEng ook de Textiel lijn. Een glanzend satijn wat enkel en dubbelzijdig te bedrukken is. Het materiaal voelt zijdezacht en voelt fijn op de huid. Textiel wordt ingezet voor onze polsbandjes of onze lanyards. Met dit materiaal geeft u uw event een luxueuze uitstraling.

Vinyl

Ook het Vinyl wordt veelvulidig ingezet in de Event branche. Het materiaal is wat stugger en voelt wat minder prettig op de huid. Groot voordeel van het materiaal is dat het uitermate sterk is en heel goed meerdaags gedragen kan worden. Het materiaal wordt veel ingezet bij Hotels en Resorts.

Silicone

Silicone is het materiaal wat wij inzetten voor de Silicone Polsbandjes. Dit materiaal is door zijn flexibiliteit niet geschikt voor entree controle, maar kan heel goed dienen als marketing uiting. Het materiaal heeft een zeer prettig draagcomfort en gaat langdurig mee, wat het uitermate geschikt maakt voor marketing.

Maatwerk

Onder Maatwerk scharen wij alle materialen die u hierboven niet kan vinden, maar waar wij u natuurlijk in kunnen adviseren en assisteren. Denk aan andere vormen van kunststof maar ook vormen van karton of papier. VanDerEng heeft de expertise in huis u op alle vlakken te ondersteunen.