d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

GreenCore Sleufetiketten

Greencore T.T. sleufetiketten zijn labels die op een milieubewuste manier worden geproduceerd. De kern van de labels bestaat volledig uit gerecycled materiaal, dat wordt voorzien van een toplaag van virgin materiaal. Deze toplaag zorgt ervoor dat de printkwaliteit en productprestaties gelijk blijven aan die van reguliere Duraflex sleufetiketten.
GreenCore Sleufetiketten
Vanaf  0,0097
GreenCore Sleufetiketten
Vanaf  0,0108
GreenCore Sleufetiketten
Vanaf  0,0125
GreenCore Sleufetiketten
Vanaf  0,0131
GreenCore Sleufetiketten
Vanaf  0,0148
GreenCore Sleufetiketten
Vanaf  0,0137
GreenCore Sleufetiketten
Vanaf  0,0137

Greencore Sleufetiketten van VanDerEng

Onze Greencore Sleufetiketten zijn ontwikkeld met duurzaamheid en kwaliteit in gedachten. Gemaakt van een mix van gerecycled en virgin HDPE, voldoen deze etiketten aan strenge klimaatdoelstellingen. Ze bieden niet alleen een milieuvriendelijke oplossing, maar ook optimale printresultaten met thermo transfer technologie. Dit maakt Greencore Sleufetiketten een uitstekende keuze voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Ideaal voor Diverse Industrieën

Greencore Sleufetiketten worden voornamelijk gebruikt door onze relaties in de tuinbouw en industrie, waar hoge klimaatdoelstellingen een belangrijke rol spelen. Deze etiketten zijn veelzijdig en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende productieprocessen, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Hoogwaardige Printresultaten

Dankzij het door VanDerEng ontwikkelde Greencore materiaal, bieden onze sleufetiketten uitstekende printresultaten met thermo transfer printers. Dit zorgt ervoor dat barcodes, data en andere belangrijke informatie duidelijk en duurzaam op de etiketten wordt afgedrukt, wat essentieel is voor een efficiënte en foutloze identificatie van producten en processen.

Maatwerk en Flexibiliteit

Bij VanDerEng begrijpen we dat elke klant unieke eisen heeft. Daarom bieden we een grote variëteit aan sleufetiketten en zijn we in staat om bijna elk gewenst label op maat te produceren. Of u nu een specifieke maatvoering nodig heeft of een model dat volledig is aangepast aan uw proces, wij kunnen u helpen om aan uw klimaatdoelstellingen te voldoen en tegelijkertijd te zorgen voor een optimaal productieproces.

Uw Partner in Duurzaamheid

Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van de perfecte Greencore Sleufetiketten voor uw behoeften. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij uw productieproces kunnen verbeteren met onze duurzame en hoogwaardige sleufetiketten. Samen werken we aan een groenere toekomst.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur