d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

GreenCore Sleufetiketten

Greencore T.T. sleufetiketten zijn labels die op een milieubewuste manier worden geproduceerd. De kern van de labels bestaat volledig uit gerecycled materiaal, dat wordt voorzien van een toplaag van virgin materiaal. Deze toplaag zorgt ervoor dat de printkwaliteit en productprestaties gelijk blijven aan die van reguliere Duraflex sleufetiketten.

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten

Greencore Sleufetiketten van VanDerEng

Greencore Sleufetiketten zijn de sleufetiketten die gemaakt zijn van het door VanDerEng zelf ontwikkelde Greencore materiaal. Deze sleufetiketten zijn gemaakt vanuit een mix van gerecycled en virgin HDPE om te kunnen voldoen aan klimaatdoelstellingen en aan de wens van de klant om optimaal te kunnen printen middel Thermo Transfer op onze etiketten. De Greencore Sleufetiketten worden hoofdzakelijk gebruikt bij onze relaties in de tuinbouw en industrie met hoge klimaat doelstellingen.

Zit uw maatvoering er niet tussen, of zoekt u een specifiek model geheel aangepast op uw proces en wilt u ook voldoen aan de klimaatdoelstellingen?

Door de grote variëteit en mogelijkheden in Sleufetiketten, is VanDerEng in staat om bijna elke sleufetiket die u nodig heeft voor uw productieproces te produceren. Vraag ons naar alle mogelijkheden en wij helpen u een steeketiket te ontwikkelen naar uw wensen.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur