d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

TT Sleufetiketten

Met kunststof T.T. sleufetiketten worden op een eenvoudige manier producten en processen geïdentificeerd. Deze plastic etiketten worden gemaakt van: Duraflex of Monotex. T.T. Sleufetiketten zijn eenvoudig zelf te bedrukken met een thermo transfer printer en printlinten.

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten

TT Sleufetiketten van VanDerEng

Met kunststof T.T. (thermo transfer) sleufetiketten worden op een eenvoudige manier producten en processen geïdentificeerd in verschillende industrieën. Binnen de tuinbouw worden deze plantenlabels veelal gebruikt door kwekerijen en boomkwekerijen. Binnen de industrie zijn onze sleufetiketten veelal gezien in de voedingsindustrie, logistiek en staal- en betonbouw. Deze plastic etiketten worden gemaakt van: Duraflex, een door VanDerEng ontwikkeld materiaal dat uitermate goed geschikt is om zelf te bedrukken met een thermo transfer printer en bijbehorende printlinten.

Zit de maatvoering sleufetiket er niet tussen? Door de grote variatie en mogelijkheden in labels en etiketten is VanDerEng in staat om bijna elk label te produceren die u nodig heeft voor uw productieproces. Vraag ons naar alle mogelijkheden en wij helpen u een etiket te ontwikkelen naar uw wensen.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur