d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Matrix Sleufetiketten

Kunststof matrix sleufetiketten zijn de oplossing voor gebruikers van matrixprinters. De etiketten worden gemaakt van het materiaal Tyvek. Dit kunststof materiaal is uitermate geschikt voor matrixprinters en heeft tevens een hoge mate van scheurbestendigheid. Via de pinfeed gaten wordt het label getransporteerd door de printer. De matrix etiketten worden altijd geleverd op rollen van 2.500 of 5.000 exemplaren en zijn daardoor handzaam bij uw computer en printer te plaatsen.

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Sleufetiketten
Matrix Sleufetiketten

Matrix Sleufetiketten van VanDerEng

Matrix sleufetiketten zijn perfecte labels voor de gebruikers van matrixprinters. Deze sleufetiketten worden gemaakt van een tyvek materiaal. Dit kunststof materiaal is perfect voor matrixprinters, vanwege hun licht gewicht en scheurbestendigheid. De sleufetiketten worden via de pinfeed gaten getransporteerd door de printer.

De pinfeed etiketten zijn leverbaar in diverse kleuren en worden altijd geleverd in pakken van 2.500 of 5.000 exemplaren. Dit maakt het gemakkelijk om uw sleufetiketten bij uw computer en printer te plaatsen.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur