d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Matrix Sleufetiketten

Kunststof matrix sleufetiketten zijn de oplossing voor gebruikers van matrixprinters. De etiketten worden gemaakt van het materiaal Tyvek. Dit kunststof materiaal is uitermate geschikt voor matrixprinters en heeft tevens een hoge mate van scheurbestendigheid. Via de pinfeed gaten wordt het label getransporteerd door de printer. De matrix etiketten worden altijd geleverd op rollen van 2.500 of 5.000 exemplaren en zijn daardoor handzaam bij uw computer en printer te plaatsen.
Matrix Sleufetiketten
Vanaf  
0,0290 Incl. btw
0,0240 Excl. btw
Matrix Sleufetiketten
Vanaf  
0,0254 Incl. btw
0,0210 Excl. btw
Matrix Sleufetiketten
Vanaf  
0,0484 Incl. btw
0,0400 Excl. btw
Matrix Sleufetiketten
Vanaf  
0,0448 Incl. btw
0,0370 Excl. btw
Matrix Sleufetiketten
Vanaf  
0,0327 Incl. btw
0,0270 Excl. btw
Matrix Sleufetiketten
Vanaf  0,0274

Matrix Sleufetiketten van VanDerEng

Onze Matrix Sleufetiketten zijn de perfecte keuze voor gebruikers van matrixprinters. Gemaakt van Tyvek, een lichtgewicht en scheurbestendig kunststof materiaal, bieden deze sleufetiketten de duurzaamheid en betrouwbaarheid die u nodig heeft voor uw printopdrachten.

 

Optimale Functionaliteit

Dankzij de pinfeed gaten kunnen de Matrix Sleufetiketten eenvoudig door de matrixprinter worden getransporteerd, wat zorgt voor een probleemloze en efficiënte verwerking. Dit maakt ze ideaal voor diverse toepassingen waar precisie en snelheid essentieel zijn.

 

Beschikbaarheid en Kleuropties

De pinfeed etiketten zijn beschikbaar in diverse kleuren, waardoor u gemakkelijk kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past. Ze worden geleverd in handige verpakkingen van 2.500 of 5.000 exemplaren, wat het eenvoudig maakt om uw voorraad op peil te houden en direct bij uw computer en printer te plaatsen.

 

Perfect voor Diverse Industrieën

Of u nu in de tuinbouw, logistiek of een andere industrie werkt, onze Matrix Sleufetiketten bieden de veelzijdigheid en kwaliteit die uw processen vereisen. Hun duurzaamheid en gebruiksgemak maken ze tot een betrouwbare keuze voor elke omgeving waar matrixprinters worden gebruikt.

 

Uw Partner in Kwaliteit

Bij VanDerEng streven we ernaar om producten te leveren die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Onze Matrix Sleufetiketten zijn ontworpen met uw specifieke behoeften in gedachten, zodat u kunt vertrouwen op consistentie en prestaties. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe onze etiketten uw productieproces kunnen optimaliseren.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur