d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Boom GRoei Bandjes

VanDerEng heeft samen met software bedrijf Exobotic Technologies uit Belgie het boom groei bandje ontwikkeld. Het enige label ter wereld dat meegroeit met uw bomen en tegelijkertijd alle relevante groei informatie laat lezen via de QR code en gekoppelde software. 

Boom Groei Bandjes

Het VanDerEng boom groei bandje is de innovatie binnen de boomkwekerij branche. De QR code in combinatie met de kleur van het label geeft u alle informatie die gewenst is. De bomen kunnen tot 20 –  30 centimeter in omvang groeien. 

De labels zijn gemaakt van 250 mu HDPE en zijn UV proof en water proof. All weather proof dus. Door de gestanste ribbelachtige vorm zijn de labels eenvoudig te bevestigen en blijven ze op hun plek. De labels veranderen alleen als de boom groeit. Iedere kleur geeft een maatcategorie aan en is direct zichtbaar op het veld. 

Iedere label heeft een unieke QR code, die gekoppeld is aan software.  Je ziet ook direct wat je voorraad is per dikte (in mm) van de boom. Bespaar 60% tijd met het meten van de bomen. 

De labels zijn per 1.000 te bestellen. 

 

animation rev2 1 1

Informatie/ offerte op maat

Ontvang meer informatie of een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit op uw behoeften. Geen standaard pakketten, alleen gepersonaliseerde oplossingen en software informatie.

Vul het formulier hiernaast in en ontvang meer informatie of een offerte op maat. Wij nemen direct contact met u op. 

Spoed?

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en ontvang een offerte op maat