d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Onze Kracht

Onze aandacht voor uw proces maakt het verschil

Het zijn de drijfveren van onze opdrachtgevers die ons pushen om verder te kijken dan alleen het product. Wij zoeken altijd naar de verbeteringen in uw proces en de meest optimale aansluiting van labels en etiketten hierbij. Herstructurering van uw proces kan hierbij een optie zijn, waarbij wij uw proces analyseren en u adviseren in alle mogelijke identificatie oplossingen. Het resultaat is een innovatief, effectief en succesvol product en proces.

 

Unrecognizable inspector and manual worker analyzing labels in aluminum mill.

Logistiek en levertijden

Doordat wij voor ons online assortiment altijd een ijzeren voorraad aanhouden, kunnen wij strakke levertijden garanderen op blanco-, maar ook op bedrukte labels. Door ons voorraadsysteem hebben wij onze omloopsnelheid goed inzichtelijk. Mede hierdoor kunnen wij u ten alle tijden gegarandeerd binnen een 10-15 werkdagen leveren en volgens de door u van ons gewenste kwaliteit.

 

Bevlogen en betrokken medewerkers

Bij VanDerEng is geen dag hetzelfde. Door de grote mate van maatwerkproducties is het “out of the box” denken omarmt door al onze medewerkers. Zo hebben zij allen hun aandeel in het proces van produceren van uw label. Denk aan het technisch ontwikkelen, het DTP werk, maar ook de kwaliteitscontroles bij al onze stans- en spuitgietmachines. Dit aandeel zorgt dat een ieder op zijn manier ervoor zorgt dat u het meest optimale label krijgt.

????

????

Offerte op maat

Ontvang een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit op uw behoeften. Geenstandaardpakketten, alleen gepersonaliseerde oplossingen.

 

Vul het formulier hiernaast in en ontvang een offerte op maat.

Spoed?

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en ontvang een offerte op maat