d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Kratkaarten

Kratkaarten zijn de ideale oplossing voor bedrijven die veel gebruik maken van fusten, kratten en/of kisten. De krat- of kistkaarten kunnen eenvoudig bij een krat, kist of fust worden gestoken. De kratkaarten kunnen uitermate goed bedrukt worden met een thermo transfer printer in combinatie met printlinten.
Kratkaarten
Vanaf  
0,0581 Incl. btw
0,0480 Excl. btw
Kratkaarten
Vanaf  0,0143
Kratkaarten
Vanaf  0,0200

Kratkaarten van VanDerEng

Kunststof kratkaarten zijn een ideaal middel te gebruiken wanneer u veel gebruik maakt van fust, kratten en/of kisten. De kistkaarten zijn een veel gebruikt product in de tuinbouw en voedingsindustrie door de labels te bevestigen op kisten, kratten of bakken door de te nieten of in te steken. Door het grote oppervlak van het label is het zeer geschikt om grote hoeveelheden tekst en data op te printen. De labels zijn eenvoudig te bedrukken met een thermotransfer printer en printlinten, maar ook goed te voorzien van een full colour opdruk.

Aangepaste lay-out, formaat of materiaal? Door de grote variëteit en mogelijkheden in etiketten is VanDerEng in staat om vrijwel elk label te produceren dat u nodig heeft voor uw productieproces. Vraag ons naar alle mogelijkheden en wij zullen u helpen een T.T. label te ontwikkelen naar uw wensen.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur