d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Laserprint Steeketiketten

Laserprint steeketiketten worden gemaakt vanuit ons laserprint materiaal. Dit materiaal is opgebouwd uit een kunststof kern met dubbelzijdige coating. Hierdoor zijn de etiketten in HD kwaliteit te beprinten. Laserprint steeketiketten worden geleverd in A4-formaat vellen en daardoor zeer geschikt om zelf op locatie te voorzien van een full colour bedrukking. Uiteraard zijn deze etiketten extreem scheur- en waterbestendig.
Laserprint Steeketiketten
Vanaf  0,4125
Laserprint Steeketiketten
Vanaf  0,4125
Laserprint Steeketiketten
Vanaf  0,2250

Laserprint Steeketiketten van VanDerEng

Ondek onze Laser Steeketiketten, gemaakt van hoogwaardig Polyethyleentereftalaat (PET) met een speciale coating voor laserdruk. Deze slimme labels zijn dé keuze voor tuinders en kwekers, bieden stevigheid en zijn moeiteloos te beschrijven met een viltstift. Dankzij hun veelzijdige toepassingen zijn onze Laser Steeketiketten een onmisbare hulp in de tuinbouwsector.

 

Een Labeloplossing die Bij Jou Past

Heb je specifieke wensen voor je labels die niet standaard verkrijgbaar zijn? Geen zorgen! Bij VanDerEng maken we labels op maat die perfect passen bij jouw productieproces. Of je nu andere afmetingen, unieke designs of extra functies nodig hebt, wij zorgen ervoor dat je labels precies aansluiten op jouw behoeften.

 

Maak je Labelproces Efficiënter met Onze Laser Steeketiketten

Onze Laserprint Steeketiketten zijn ontworpen om jouw labelproces te optimaliseren en de efficiëntie van jouw bedrijfsactiviteiten te verhogen. Met hun sterke bouw en gebruiksvriendelijkheid kun jij je volledig richten op het kweken en verzorgen van je gewassen, zonder je zorgen te maken over de kwaliteit van je labels.

 

Een Labelingoplossing op Maat

Bij VanDerEng geloven we in maatwerk dat aansluit op jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen te bespreken en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het ontwikkelen van de perfecte labelingoplossing voor jouw bedrijf.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur