d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Kruislabels

T.T. kruislabels zijn de ideale oplossing voor voor kwekerijen en jonge planten kwekers waarbij de identificatie van planten op groter afstand nodig is. De Kruislabels worden gemonteerd op een kruisstok waarmee het label hoog boven het gewas uitsteekt. De Kruislabels kunnen uitermate goed bedrukt worden met een thermo transfer printer en printlinten.
Kruislabels
Vanaf  
0,0327 Incl. btw
0,0270 Excl. btw
Kruislabels
Vanaf  
0,0581 Incl. btw
0,0480 Excl. btw

Kruislabels van VanDerEng

T.T. kruislabels zijn onze oplossing voor kwekerijen en jonge planten kwekers waarbij de indentificatie van planten op groter afstand nodig is. Vaak wanneer de planten of gewassen wat hoger zijn is het ideaal deze labels te steken op kruisstokken. Dit werkt dan beter dan bijvoorbeeld steeketiketten. Deze plantenstekers zijn gemaakt van Duraflex. De kruislabels zijn eenvoudig zelf te bedrukken met een thermo transfer labelprinter en printlinten, daarnaast is er ook de mogelijkheid deze labels te laten bedrukken met uw eigen logo of opdruk in full colour.

Zit de maatvoering crosslabel er niet tussen? VanDerEng is door zijn uitgebreide machinepark in staat om nagenoeg ieder label te produceren voor uw productieproces. Vraag ons naar alle mogelijkheden en wij helpen u een etiket te ontwikkelen naar uw wensen.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur