d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Laserprint Steeketiketten

Laserprint steeketiketten worden gemaakt vanuit ons laserprint materiaal. Dit materiaal is opgebouwd uit een kunststof kern met dubbelzijdige coating. Hierdoor zijn de etiketten in HD kwaliteit te beprinten. Laserprint steeketiketten worden geleverd in A4-formaat vellen en daardoor zeer geschikt om zelf op locatie te voorzien van een full colour bedrukking. Uiteraard zijn deze etiketten extreem scheur- en waterbestendig.

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Laservellen
Laservellen
Laservellen

Laser Steeketiketten van VanDerEng

Onze Laser Steeketiketten leveren wij op vel. De Laserprint Steeketiketten, worden gemaakt vanuit Polyethyleentereftalaat (PET) en zijn voorzien van een speciale coating die het mogelijk maakt om kunststof Steeketiketten te bedrukken met een Laserprinter. De Laserprint Steeketiketten zijn zeer stijf en ideaal om te beschrijven met een viltstift en daarmee uw gewassen aan te duiden. Deze steeketiketten worden veelal gebruikt binnen de tuinbouw bij veredelaars en jonge planten kwekers.

Zit de maatvoering plantenstekers er niet tussen? Door de grote variatie en mogelijkheden in Laser Steeketiketten is VanDerEng in staat om bijna elk label te produceren die u nodig heeft voor uw productieproces.

Vraag ons naar alle mogelijkheden en wij helpen u een etiket te ontwikkelen naar uw wensen.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur