d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Laser Sleufetiketten

Laserprint sleufetiketten zijn de oplossing voor gebruikers van laser printers. Het materiaal bestaat uit een kunststof kern met dubbelzijdige coating. Hierdoor zijn de etiketten geschikt om in HD kwaliteit te beprinten. Laserprint sleufetiketten worden geleverd in A4-formaat vellen en daardoor ideaal om zelf op locatie te voorzien van een full colour bedrukking. Uiteraard zijn deze etiketten extreem scheur- en waterbestendig.

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Laservellen
Laservellen
Laservellen
Laservellen
Laservellen

Laser Sleufetiketten van VanDerEng

Laserprint sleufetiketten zijn een ideale oplossing voor gebruikers die in het bezit zijn van laser printers.  De sleuflabels worden geproduceerd met een kunststof kern en een dubbelzijdige coating. Hierdoor kunnen de etiketten voorzien worden met HD-kwaliteit opdruk.  Dit maakt de labels ideaal voor de tuinbouw, boomkwekerij, logistiek, maar ook retail zoals bijvoorbeeld fietsenwinkels.

Laserprint sleufetiketten worden geleverd in A4-formaat vellen. Waardoor u met behulp van uw printer de labels gemakkelijk kan voorzien van een full colour opdruk. De sleufetiketten zijn leverbaar in diverse modellen, waaronder een sleuflabel met afscheur uiteinde, voor als klanten een nummertje mee krijgen. Uiteraard zijn al deze etiketten extreem scheur- en waterbestendig.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur