d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Printlinten

Thermotransfer carbon printlinten worden gebruikt voor het printen van barcodes, teksten, logo’s op diverse soorten labels en etiketten. De printlinten bestaan uit een drietal kwaliteiten: Wax, Wax/Hars en Hars (Resin). Waarbij de meest voorkomende printlinten Wax/Hars een veeg vaste druk en het Hars lint een kras vaste druk geeft.

Printlinten van VanDerEng

VanDerEng BV biedt hoogwaardige thermotransfer carbonlinten die essentieel zijn voor het printen van barcodes, teksten en logo’s op diverse materialen zoals Tyvek, Duraflex, Monotex & PET. Onze carbonlinten garanderen niet alleen optimale prestaties, maar worden ook voortdurend getest om maximale afdrukprestaties en een langere levensduur van uw printkop te verzekeren.

Voordelen van Onze Carbonlinten:

  1. Kwaliteiten naar Keuze: Kies uit verschillende kwaliteiten, zoals Wax voor betaalbare oplossingen op ruwe oppervlakken, Wax/Hars voor universeel gebruik met bescherming tegen vocht en uv-straling, en Hars (Resin) voor extreme omstandigheden met hoge eisen aan slijt- en krasvastheid.
  2. Wax Printlinten: Ideaal en betaalbaar voor papieren etiketten met een ruw oppervlak zoals Tyvek, maar minder geschikt voor gladde oppervlakken zoals Duraflex, Monotex, Pet en PS. Let op: niet veegvast.
  3. Wax/Hars Printlinten: Geschikt voor gladde materialen en biedt bescherming tegen vocht en uv-straling. Veegvast en ideaal voor kunststof etiketten en labels, evenals Tyvek.
  4. Hars (Resin) Printlinten: Voldoet aan hoge eisen qua slijt- en krasvastheid, perfect voor buitengebruik en hogere temperaturen. Weerbestendig en bestand tegen oplosmiddelen zoals alcohol en oliën.
  5. Diverse Afmetingen en Kleuren: Onze carbonlinten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, waardoor u altijd het meest geschikte lint voor uw toepassing kunt selecteren.

Kies voor VanDerEng BV en verbeter de kwaliteit van uw afdrukken. Onze thermotransfer carbonlinten bieden niet alleen veelzijdigheid, maar ook duurzaamheid in verschillende afdrukbehoeften. Bestel vandaag nog voor optimale prestaties!

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur