d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Over ons

Welkom op de over ons pagina van VanDerEng B.V. waar u alle informatie vindt over onze organisatie.

Waarom VanDerEng?

Bij VanDerEng streven we naar perfectie in elk label. Kwaliteit is onze troef. We zijn uiterst flexibel en bieden maatwerk op verschillende vlakken, van materiaaldikte tot bedrukking en vorm. Ons team heeft diepgaande kennis in diverse marktsegmenten zoals tuinbouw, industrie en evenementen. We begrijpen de behoeften van elke organisatie op het gebied van productidentificatie. Duurzaamheid is een kernwaarde in onze productie, van zero waste praktijken tot het gebruik van duurzame energiebronnen in onze fabriek in Heemskerk.

vandereng thumbnail
Video afspelen

Onze Kracht

Onze focus op uw proces maakt het verschil. We gaan verder dan alleen het product en streven naar optimalisatie van uw processen. We herstructureren indien nodig en adviseren over de beste identificatieoplossingen. Onze logistiek zorgt voor strakke levertijden, met een garantie van 10-15 werkdagen voor blanco en bedrukte labels. Onze toegewijde medewerkers, betrokken bij elke stap van het productieproces, streven naar innovatie en kwaliteit, van technische ontwikkeling tot kwaliteitscontrole.

Wij werken voor verschillende Branches

VanDerEng B.V. is actief in diverse sectoren, zoals tuinbouw, industrie, voedingsindustrie, staal- en betonbouw, retail, evenementen, horeca en sport. We leveren verschillende label- en printoplossingen binnen deze branches. Staat uw branche er niet bij, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u verder.

Technologieën

Welkom bij VanDerEng B.V. waar we hoogwaardige labels en etiketten leveren aan diverse sectoren. Onze toewijding aan techniek en innovatie stelt ons in staat om klanten in verschillende branches optimaal te bedienen en te ondersteunen, door de verschillende technologieën die wij in huis hebben. Ontdek hoe wij waarde toevoegen middels de volgende technieken: Stansen, Drukwerk, Spuitgieten, Recycling, Gereedschapsmakerij, Codering, Track & Trace, RFID.

Materialen

VanDerEng B.V. is actief in diverse sectoren met elk hun eigen unieke behoeften. We begrijpen het belang van materialen die perfect aansluiten op deze behoeften. Wij hebben deze materialen speciaal afgestemd op de verschillende branches om een optimale integratie in uw processen te garanderen.

Onze materialen

Maatwerk

Het kan gebeuren dat u niet precies vindt wat u zoekt. Bij VanDerEng willen we graag helpen bij het vinden van het perfecte label of item. Hoe? Door nauw met u samen te werken, te creëren en te innoveren! Onze snelle en flexibele aanpak, gecombineerd met directe communicatie, stelt ons in staat om snel te handelen en ons te onderscheiden met een volledig oplossingsgerichte aanpak.

Duurzaamheid

VanDerEng B.V. toont haar duurzame toewijding op meerdere fronten: van zero waste initiatieven met recycle-apparatuur tot het gebruik van Greencore, een materiaal van 85% gerecycled materiaal en nieuw HDPE. Onderzoek naar bio-materialen met Wageningen Universiteit en het verminderen van de footprint met 18% door het gebruik van lokale leveranciers en hergebruik van reststromen illustreren het voortdurende streven naar verduurzaming binnen het bedrijf.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Vactures

Kom ons team versterken

Kom werken bij het meest innovatieve stansbedrijf en drukkerij te Heemskerk, Noord-Holland.

 

 

Dagelijks stansen en drukken wij o.a. de mooiste labels en etiketten voor onze trouwe klanten binnen de Tuinbouw, Food, Industrie en Retail. Ben je meer geïnspireerd door Sport en Events? Ook voor hen produceren wij de gaafste Consumptiemunten, Polsbandjes en Startnummers. Ofwel een dynamisch bedrijf met een breed scala aan technieken, producten, klanten en collega’s 😉

 

 

Kijk welke mogelijkheden het beste bij jou passen.

Veelgestelde vragen

Wij weten dat er altijd vragen zijn over onze producten, technieken, mogelijkheden, maatwerk en levertijden. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet

Algemene voorwaarden

Hier vindt u de algemene voorwaarden van VanDerEng B.V.

Klanten geven ons gemiddeld een 8,5

Offerte op maat

Ontvang een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit op uw behoeften. Geenstandaardpakketten, alleen gepersonaliseerde oplossingen.

 

Vul het formulier hiernaast in en ontvang een offerte op maat.

Spoed?

Neem contact met ons op

Vul het formulier in en ontvang een offerte op maat