d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

Sleufetiketten

Met het gebruik van kunststof sleufetiketten kunnen producten op eenvoudige wijze worden geïdentificeerd. De plastic etiketten worden gemaakt in de materialen Duraflex, Laser, Monotex of Tyvek. Sleufetiketten zijn ook prima door u zelf te bedrukken. Afhankelijk van het materiaal kan worden gekozen voor het gebruik van een thermo transfer printer, een laser printer of een matrixprinter, waarmee een tekst, een logo, een barcode of 2-D code kan worden aangebracht.

Steeketiketten van VanDerEng

Op zoek naar hoogwaardige sleufetiketten die duurzaam, veelzijdig en nauwkeurig zijn? Bij VanDerEng BV bieden we een uitgebreid assortiment sleufetiketten gemaakt van de beste materialen, waaronder Duraflex, Tyvek®, Monotex en Laserprint. Deze etiketten vormen de ideale keuze voor diverse toepassingen en bieden tal van voordelen.

Duraflex Sleufetiketten

Onze Duraflex sleufetiketten zijn synoniem voor duurzaamheid. Vervaardigd uit hoogwaardig PE zijn ze uitermate goed te recyclen.  Daarnaast bevat het Duraflex een voedselveilig keurmerk, waardoor dit materiaal ook gebruikt mag worden in de voedingsindustrie.

Tyvek® Sleufetiketten

Onze Tyvek® sleufetiketten zijn synoniem voor duurzaamheid. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen zijn ze bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Of het nu gaat om buiten gebruik, in de industrie of in logistieke toepassingen, Tyvek® sleufetiketten zijn scheurvast en behouden hun kwaliteit, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Monotex Sleufetiketten

Monotex sleufetiketten zijn ideaal voor wie op zoek is naar een materiaal waar de bedrukking onder geen beging van het etiket mag gaan. Deze etiketten zijn voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de bedrukking in vettige en broeierige omgevingen gewoon blijft zitten. Monotex sleufetiketten zijn uiterst veelzijdig en kunnen worden aangepast aan jouw behoeften.

Laserprint Sleufetiketten 

Onze Laserprint sleufetiketten worden vervaardigd met behulp van geavanceerde lasertechnologie. Hierdoor kunnen we zeer nauwkeurige full colour teksten, barcodes en afbeeldingen op deze etiketten aanbrengen. Dit maakt ze geschikt voor toepassingen waar een full colour beeld van het grootste belang zijn.

De Voordelen van Sleufetiketten van VanDerEng BV

  • Maatvoering: Onze sleufetiketten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en vormen, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke behoeften.
  • Thermische Overdracht: Al onze sleufetiketten zijn geschikt voor thermische overdracht middels thermo transfer printlinten, wat betekent dat je ze ter plaatse kunt bedrukken met variabele informatie zoals productinformatie, coderingen, data, en meer.
  • Duurzaamheid: Of je nu kiest voor Duraflex, Tyvek, Monotex of Laserprint, onze sleufetiketten zijn ontworpen om langdurig te presteren, zelfs onder uitdagende omstandigheden.
  • Milieuvriendelijk: Wij streven naar duurzaamheid in onze productiepraktijken en streven ernaar onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.
  • Deskundige Ondersteuning: Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het selecteren van de juiste sleufetiketten voor jouw specifieke behoeften en om eventuele vragen te beantwoorden.

Kortom, bij VanDerEng BV vind je hoogwaardige sleufetiketten die voldoen aan de hoogste normen voor duurzaamheid en precisie. Of je nu etiketten nodig hebt voor logistiek, retail, productidentificatie of andere toepassingen, we hebben de oplossing die aan jouw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze sleufetiketten jouw bedrijf kunnen ondersteunen.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur