d
Snelle levertijden, snelste van heel Europa!
Direct uit de fabriek, alles uit eigen productie
Zelf te ontwerpen, doormiddel van onze online tool
Betaal achteraf met Billink

Assortiment

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur

GreenCore Steeketiketten

Greencore steeketiketten worden voornamelijk in de tuinderijen, kwekerijen en andere agrarische en tuinbouw bedrijven gebruikt. Deze etiketten worden gemaakt van de door VanDerEng ontwikkelde gerecyclede kunststof: Greencore. De Greencore Steeketiketten zijn eenvoudig zelf te bedrukken met een thermo transfer printer en printlinten.

Greencore Steeketiketten van VanDerEng

Greencore Steeketiketten zijn de steeketiketten die gemaakt zijn van het door VanDerEng zelf ontwikkelde Greencore materiaal. Deze steeketiketten zijn gemaakt vanuit een mix van gerecycled en virgin HDPE om te kunnen voldoen aan klimaatdoelstellingen en aan de wens van de klant om optimaal te kunnen printen middel Thermo Transfer op onze etiketten. De Greencore Steeketiketten worden hoofdzakelijk gebruikt bij onze relaties in de tuinbouw, plantenkwekerij, veredeling en bij vermeerderaars met hoge klimaat doelstellingen.

Zit uw maatvoering er niet tussen, of zoekt u een specifiek model geheel aangepast op uw proces en wilt u ook voldoen aan de klimaatdoelstellingen?

Door de grote variëteit en mogelijkheden in Steeketiketten, is VanDerEng in staat om bijna elke steeketiket die u nodig heeft voor uw productieproces te produceren. Vraag ons naar alle mogelijkheden en wij helpen u een steeketiket te ontwikkelen naar uw wensen.

Incl. btw Excl. btw

Filteren

Branches

Toepassingen

Materiaal

Kleur