Beursnieuws: VanDerEng op trade fair Aalsmeer 2019!

Beursnieuws: VanDerEng op trade fair Aalsmeer 2019!

WAT IS DE TRAE FAIR AALSMEER 2019?

De Trade Fair Aalsmeer is drie dagen hét epicentrum van de sierteeltsector. De beurs biedt ruimte voor kwekers van Royal FloraHolland, veredelaars, handel en in beperkte mate aan leveranciers van toegevoegde waarde producten voor de sierteelt. Trade Fair Aalsmeer biedt de laatste ontwikkelingen in de sierteeltsector zoals productlanceringen, demo’s en duurzame innovaties. Trade Fair Aalsmeer wordt georganiseerd op 6 tot en met 8 november op het Veilingterrein van Royal FloraHolland in Aalsmeer.

VANDERENG STAND NUMMER 3.20: WELKOM!

Welkom! VanDerEng is al 125 jaar vooraanstaand producent en expert in kunststoffen, bedrukking en identiteitsartikelen. De tuinbouw is traditioneel de grootste afzetmarkt van VanDerEng. Wij mogen ons dan ook al jaren wereldwijd een toonaangevend producent noemen. De labels van VanDerEng zijn internationaal te vinden bij zaadveredelaars, kwekerijen, tuincentra en vermeerderaars. Daarnaast wordt VanDerEng gezien als expert op het gebied advies over en ontwikkeling en productie van het zeer actuele nieuwe plantenpaspoort. We vertellen u graag alles over onze sierteeltoplossingen!

EEN GOEDE VOORBEREIDING…

We nodigen u graag uit om vooraf een afspraak te maken met een van onze accountmanagers. U kunt hiervoor contact op te nemen met de Commerciële Binnendienst van VanDerEng: 088 881 0800 / info@vandereng.nl. By the way: aanmelden is gratis. Tot ziens in Aalsmeer!

Bekijk ook:

NIEUW: VDE STEEL® LABELS

De Europese staal- en betonbouw is één van VanDerEng’s belangrijkste markten binnen het industriële segment. Voor producenten in de staal- en betonbouw is de houdbaarheid en scheurbestendigheid...

nieuws
/
21 juni 2019